reklam
reklam
reklam
reklam

Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez’den Trump’a Wikipedia yansısı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
venezuela-gecici-devlet-baskani-rodriguezden-trumpa-wikipedia-yansisi-0-utRN13VW.jpg

Devlet televizyonu VTV’de çıkan habere nazaran, Rodriguez, Wikipedia’da Venezuela’yı amaç alan paylaşımlara reaksiyon gösterdi.

Rodriguez, isim vermeden Trump’ı da eleştirerek, “Buradan Venezuela’nın egemenliğini ve bağımsızlığını teyit ediyor ve yine vurguluyoruz. Venezuela’da kimin yönettiğine dair Wikipedia’da kimi karikatürler gördüm. Venezuela’yı yöneten bir hükümet var.” tabirlerini kullandı.

Uluslararası hukuk çerçevesinde Venezuela’nın haklarını koruyacaklarını vurgulayan Rodriguez, ülkesine hürmet duyulmasını istedi.

TRUMP’IN PAYLAŞIMI

Trump, toplumsal medya paylaşımında kendisini “Venezuela’nın lider vekili” biçiminde tanımlamıştı.

İnternet ansiklopedisi Wikipedia’daki sayfasının bir örneğinin değiştirilmiş halini paylaşan ABD Lideri’nin atılımı, “ABD’yi ben yönetiyorum” açıklamasına gönderme olarak yorumlandı.

RODRİGUEZ, MECLİS’TE YEMİN ETMİŞTİ

ABD’nin Venezuela’ya hava akınlarıyla eş zamanlı olarak Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu alıkoymasının akabinde yardımcısı Rodriguez, Meclis’te yemin ederek 5 Ocak’ta Süreksiz Devlet Başkanlığı misyonunu resmen üstlenmişti.

Rodriguez, yaptığı konuşmada, “ABD’de rehin tutulan iki kahramanımızın, Devlet Başkanı’mız Nicolas Maduro ve (eşi) Cilia Flores’in kaçırılmasından duyduğum kederle burada bulunuyorum.” sözünü kullanmıştı.

NTV

The post Venezuela Geçici Devlet Başkanı Rodriguez’den Trump’a Wikipedia yansısı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri