reklam
reklam
reklam
reklam

Üzerinden 17 yıl geçmişti: John Terry 25. kattan atlamayı düşünmüş

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
uzerinden-17-yil-gecmisti-john-terry-25-kattan-atlamayi-dusunmus-0-3KMPwGQ9.jpg

2008 finalinde Manchester United’a karşı penaltı atışlarında golü atsaydı, John Terry kupayı Chelsea’ye kazandıracaktı.

Şut öncesinde ayağı kaydı ve topu direğe nişanladı. Akabinde United ani penaltılarla zafere ulaştı.

Kulübün ilk Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma talihini kaçırmasının ardından Chelsea efsanesi Terry teselli edilemez durumdaydı.

O gece Moskova’da otel odasına döndüğünde zihninden geçen sarsıcı fikirleri 17 yıl sonra birinci kere paylaştı.

Terry, “Mennie Talks” isimli podcast programında şöyle konuştu:

“Maçtan sonra hepimiz otele döndük ve ben 25. kattaydım. Pencereden dışarı bakıyordum ve ‘Neden? Yalnızca neden?’ diyordum. Şunu söylemiyorum, bu türlü bir fırsat olsa atlar mıydınız; lakin o an aklınızdan her türlü şey geçiyor.

Sonra çocuklar (takım arkadaşlarım) üst çıkıp beni aşağı indirdiler. Bunlar ‘Ya şöyle olsaydı?’ anları; sahiden ne olacağını bilemiyorsunuz.”

Terry, Chelsea’de oynarken nihayet 2012’de Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı.

Ancak bu zafer bile buruk geçti. Yarı finallerde gördüğü kırmızı kart nedeniyle finalde forma giyememişti.

Terry, Chelsea mesleğinde beş Premier League şampiyonluğu ve çok sayıda büyük kupa kazandı.

uzerinden-17-yil-gecmisti-john-terry-25-kattan-atlamayi-dusunmus-1-DeWvt2sI.jpg

Buna karşın, o penaltıdaki yanlışı hala peşini bırakmıyor.

“Bugün bile aklımdan geçiyor. Yıllar içinde elbette biraz yumuşadı lakin oynarken bunu bir halde bölmelere ayırıp başın gerisine atıyorsun.

Şimdi emekliyim; her hafta oynama odağım ve o heyecan olmayınca, bu hala beni çok etkiliyor.

Gecenin bir yarısı uyanıp ‘Ah, evet, bu hakikaten olmuştu’ dediğim oluyor. Sanmıyorum ki bu hiç geçsin.

Moskova’da o penaltıyı kaçırdığımda, kimin nitekim arkadaşın olduğunu ve kimin seni sahiden umursadığını çok süratli anlıyorsun.

O maçtan sonra beni arayıp âlâ olup olmadığımı soran birinci kişi Ray [Wilkins] oldu; birkaç kişi daha vardı.

İşte bu anlar, futbolda arkadaşlığın ne kadar az olduğunu fark etmeni sağlıyor. Lakin güç anlarda gerçek olanlar kendini muhakkak ediyor.

Ray olağanüstüydü ve yalnızca o sefer değil, tekraren denetim etti.”

KAYNAK: HABER7

Kaynak : Haber7

The post Üzerinden 17 yıl geçmişti: John Terry 25. kattan atlamayı düşünmüş first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri