- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması sürüyor. Birkaç hafta evvel soruşturma kapsamında gözaltına alınan oyuncu Doğukan Güngör, kan ve saç örneği verdikten sonra hür bırakılmıştı.
TEST SONUCU MÜSPET GELİNCE TAKIMDAN ÇIKARILDI
“Kızılcık Şerbeti”nde Fatih karakterini canlandıran Güngör’ün uyuşturucu testi müspet çıktı. Test sonucu olumlu çıkan Güngör, 4 dönemdir başrol oynadığı dizinin takımından çıkarıldı. Tüm bu yaşananlar sonrası ünlü oyuncu, sessizliğini bozdu.
“TEMİZ BİR HAYAT SÜRMEK İÇİN KENDİME KELAM VERDİM”
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Güngör, son vakitlerde yaşanan olaylar sebebiyle idarenin kararıyla diziden çıkarıldığını belirtti.
Hayatta herkesin kusur yapabileceğini kendisinin de bir kusur yaptığını ve pişman olduğunu söyleyen oyuncu, “Bu kusurumdan artık döndüğümü ve çok pişman olduğumu içtenlikle ve dürüstçe gerek savcılık makamına gerekse kamuoyuna açıklamış ve pak bir hayata birinci adımlarımı atmıştım” dedi.
Doğukan Güngör, kelamlarına “Yaşananlar sonrası kendimi büsbütün işime adamıştım ve pak bir hayat sürmek için kelam vermiştim” diye devam etti.
“BEN DİMDİK AYAKTAYIM”
“Kamuoyunu da açıkça belirtmek isterim ki ben dimdik ayaktayım” diyen Doğukan Güngör, kendine verdiği pak bir hayat kelamını tutacağını ve çok yakında tekrar sevenlerinin karşısında olacağını söyledi.
29 yaşındaki ünlü oyuncu, kendisine dayanak olan herkese teşekkür ederek kelamlarını noktaladı.
OPERASYONLAR SÜRÜYOR
Güngör ile birebir gün gözaltına alınan Ceyda Ersoy, Binnur Buse Alper’inde ortalarında olduğu 14 kişinin uyuşturucu test sonucu da müspet çıktı. Özge Bitmez, Sevgi Taşdan ve 3 kişinin daha test sonuçları ise negatif çıktı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ünlülere yönelik yürüttüğü uyuşturucu soruşturması kapsamında birçok operasyon yapıldı. Birçok ünlü oyuncu, müzisyen, menajer, toplumsal medya fenomeni, iş insanı, spiker söz ve İsimli Tıp Kurumu’nda da uyuşturucu husus kullanımıyla alakalı kan ile saç örneği verdi.
NTV
The post Uyuşturucu testi olumlu çıktı. Kızılcık Şerbeti’nden çıkarılan Doğukan Güngör’den birinci açıklama first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...