reklam
reklam
reklam
reklam

Uyuşturucu soruşturması: Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı’nın tabirleri ortaya çıktı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Ünlülere yönelik yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında yurtdışına çıkış yasağı formunda isimli denetim koşuluyla hür kalan Hakan ve Kerim Sabancı’nın savcılık tabirleri ortaya çıktı.

uyusturucu-sorusturmasi-hakan-sabanci-ve-kerim-sabancinin-tabirleri-ortaya-cikti-0-SftOOc32.jpg

“UYUŞTURUCU HUSUS KULLANMAM KATİYEN İFTİRADIR”

Hakan Sabancı, savcılıkta verdiği tabirde “Hayatımın hiçbir devrinde uyuşturucu unsur kullanmadım. Uyuşturucu kullanılan ortamlarda bulunmadım” tabirlerini kullandı. Sabancı, kendisine sorulan Aygün Aydın için ise, “Aygün Aydın isimli kişi geçmişte bir sefer gördüğüm daha sonradan beni takıntı haline getiren hatta hakkında uzaklaştırma kararı aldığım ve bunu ihlal etmesi nedeniyle mahpusla tazyik edilen bir kişidir. Hakkımda söyledikleri, etrafta konuşulanlar bundan ötürü iftiradır. Benim bu bireyle uyuşturucu husus kullanmam mutlaka iftiradır” kelamlarını sarf etti.

“BU BİREYLE HİÇBİR YERE GİTMEDİM”

Hakan Sabancı’ya, Aygün Aydın 19 Şubat 2026 tarihinde “Hakan Sabancı iki kere yanımda kokain kullandı, hatta bir kezinde Bebek Otel’de bulunan roofta yanımda uyuşturucu husus kullandığını şahsen gördüm. Kokain kullanırdı. Bebek Otel çalışanlarının bundan haberinin olmamasının imkanı yoktur. Orada bulunan bireylerden de bu gizlenmiyordu.” sözü sorulurken Sabancı, “Bu beyanı kabul etmiyorum” dedi.

Sabancı, sözünün devamında, “Geçmişte Bebek Otel’e gitmişliğim vardır fakat bu şahısla Bebek Otel’e gitmedim hatta bu bireyle hiçbir yere gitmedim” kelamlarını sarf etti.

“KESİNLİKLE UYUŞTURUCU HUSUS KULLANMADIM”

Hakan Sabancı, Aygün Aydın’ın “Bir defasında de kendilerinin Kanlıca da bulunan yalısının orta katında Hakan Sabancı’nın kokain kullandığına şahit oldum. Kendisinin denetim sorunları vardır, karışmaktan çekiniyordum.” dediği tabiri hakkında ise, “Sormuş olduğunuz bireyle bir sefer ikametimde buluştum. Buluşmamız orta katta oldu lakin muhakkak uyuşturucu husus kullanmadım.” tabirlerine yer verdi.

“KASIM GARİPOĞLU’NUN PARTİLERİNE HİÇBİR VAKİT KATILMADIM”

Aygün Aydın, “Şevval Şahin’in sevgilisi olan Marcus, Hakan Sabancı ve arkadaşlarına bayan getirir…” tezlerine da cevap veren Sabancı, “Bu beyanı kabul etmiyorum. Bu şahısla hiçbir vakit irtibatım olmamıştır. Kendisini ismen bilirim.” dedi.

İsmail Ahmet Akçay’ın ve Ferhat Yalçın’ın verdiği “Hakan Sabancı, Kerim Sabancı, Deren Talu, Şeyma Subaşı bu partilere katılırdı” sözlerine de yanıt veren Sabancı, “Sormuş olduğunuz Kasım Garipoğlu isimli kişinin konutunda düzenlemiş olduğu cümbüş partilerine hiç katılmadım. Sormuş olduğunuz listede ismimin bulunması davetten dolayıdır, benim buraya gitmişliğim yoktur. Bu liste davet listesidir. Kendisi benim arkadaşım da değildir.” sözlerini kullandı.

uyusturucu-sorusturmasi-hakan-sabanci-ve-kerim-sabancinin-tabirleri-ortaya-cikti-1-a7znftDf.jpg

“HANDE ERÇEL YANIMDA UYUŞTURUCU KULLANMADI”

Sabancı, tabirinin devamında ise “Hande Erçel isimli kişiyi tanırım. Bu kişi yanımda hiçbir vakit uyuşturucu husus kullanmamıştır” kelamlarını sarf etti.

uyusturucu-sorusturmasi-hakan-sabanci-ve-kerim-sabancinin-tabirleri-ortaya-cikti-2-JzurwZj7.jpg

KERİM SABANCI: UYUŞTURUCU UNSUR KULLANMADIM

Krem Sabancı ise, verdiği sözde “Hayatımın hiçbir periyodunda uyuşturucu unsur kullanmadım. Yurt dışında da uyuşturucu unsur kullanmadım” dedi.

Mert Ayaydın ve İbrahim Barut isimli bireyleri tanıdığını söyleyen Kerim Sabancı, “Bu şahıslar benim yakın arkadaşlarımdır. Bu bireylerden Mert Ayaydın ile bir defasında Kasım Garipoğlu’nun yalısında düzenlenmiş olan cümbüş partisine Mert Ayaydın’ın daveti üzerine katıldım. Benim bu partiye katılmamın sebebi ünlü bir Dj’in performans gösterecek olmasıydı” kelamlarını sarf etti.

Sözlerinin devamında “Buraya biz deniz taksi ile gittik. Yaklaşık olarak 2 saat burada kaldım. Rastgele bir formda uyuşturucu unsur kullanmadım. İçerideki ortamı anlatacak olursam, içerinin yüksek sesli müzik eşliğinde beşerler eğleniyordu” tabirlerine yer veren Sabancı, “Ortamın karanlık olmasından ötürü içeride kimlerin olduğunu tam olarak hatırlamıyorum fakat buradan Dj performansının bitmesinin akabinde ayrıldım. Diyeceklerim bundan ibarettir” tabirlerini kullandı.

Kaynak : Haber7

The post Uyuşturucu soruşturması: Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı’nın tabirleri ortaya çıktı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri