reklam
reklam
reklam
reklam

Ulusal Eğitim Bakanlığı’ndan “ek öğretmen ataması” duyurusu

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Millî Eğitim Akademisi Kontratlı Eğitim Çalışanı Yönetmeliği kararları doğrultusunda hazırlanan “Millî Eğitim Akademisi Kontratlı Eğitim Çalışanı İstihdamına Ait Kılavuz”, 6 Şubat 2026’da yayımlandı,

9-15 Şubat tarihlerinde kontratlı eğitim çalışanı istihdamına ait müracaatlar alındı.

Bakanlık takımlarında misyon yapanlardan istihdam edilecekler için 16-18 Şubat tarihleri ortasında kıymetlendirme kurulları tarafından değerlendirilmeler yapılarak oluşan puan üstünlüğüne nazaran belirlenen kontenjanın üç katı aday, 3-9 Mart’ta kelamlı imtihana tabi tutuldu ve kontratlı eğitim çalışanının yerleştirme süreçleri 25 Mart’ta ilan edildi.

EK MÜRACAAT TARİHLERİ AÇIKLANDI

Millî Eğitim Akademisi Başkanlığınca yayımlanan “Sözleşmeli Eğitim Çalışanı İstihdamına Ait Ek Atama Duyurusu”nda yerleştirmeler sonrası boş kalan konumlar gösterildi. Bakanlık takımlarından istihdam edileceklere ayrılan kontenjanın yerleştirmeler sonrasında boş kalan durumları için kelamlı imtihan puanı 70 ve üzerinde olup tercihlerine yerleşemeyen adaylar, 28-30 Mart tarihleri ortasında müracaatta bulunabilecek.

SONUÇLAR 1 NİSAN’DA İLAN EDİLECEK

Duyuruya nazaran, yerleşen adaylar için yine tercih hakkı bulunmayacak. Kontratlı eğitim işçisi adayları, kelamlı imtihan puan üstünlüğüne nazaran tercihleri doğrultusunda yerleştirilecek. Sonuçlar 1 Nisan 2026 tarihinde Akademinin internet sitesinde ilan edilecek.

NTV

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri