reklam
reklam
reklam
reklam

Ugandalı hadsiz generalin Türkiye sözleri gündem olmuştu! Geri adım atmak zorunda kaldı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Uganda Savunma Kuvvetleri Başkanı Muhoozi Kainerugaba, Türkiye’ye yönelik tehdit içeren açıklamalarının akabinde geri adım attı. Reaksiyon çeken paylaşımlarını toplumsal medya hesabından silen Kainerugaba, kısa müddette gündem olmuştu.

TEPKİ ÇEKEN İFADELER

Uganda Savunma Kuvvetleri Kumandanı olan ve aynı zamanda Devlet Başkanı Yoweri Museveni’nin oğlu olan Kainerugaba, yaptığı paylaşımlarda Türkiye’yi gaye almıştı.

Kainerugaba, Türkiye ile diplomatik bağları kesme tehdidinde bulunurken “Asıl sorun Türkiye! Onların kendilerini toparlamasını bekledik ancak beyhude. Şayet problemlerimizi çözmezlerse önümüzdeki 30 gün içinde Türkiye ile tüm diplomatik ilgilerimizi keseceğiz. Havayollarını da engelleyeceğiz” sözlerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYADA REAKSİYON YAĞDI

Paylaşımların kısa müddette yayılmasıyla birlikte toplumsal medyada çok sayıda kullanıcı Kainerugaba’ya reaksiyon gösterdi.

GERİ ADIM ATTI

Artan reaksiyonların akabinde Kainerugaba, kelam konusu paylaşımlarını hesabından kaldırarak geri adım attı.

Kaynak : Haber7

The post Ugandalı hadsiz generalin Türkiye sözleri gündem olmuştu! Geri adım atmak zorunda kaldı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri