- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Antalya’da başından vurulmuş halde bulunan ve eşi tarafından hastaneye götürülen bayan hayatını kaybetti.
Olay, Kepez ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Üç ay evvel evlenen Helin K. eşi İsmail.K. ile argümana nazaran babasının konutuna misafirliğe gitti.
Yemek sonrası konuta dönen çift ortasında tartışma çıktı. Hengameyi duyan komşular, çifti denetim etmek için kapıya gittiğinde içeriden silah sesi geldi.
Genç bayan, silahla başından vurulmuş haldeydi. Eşi tarafından hastaneye kaldırılan Helin kurtarılamadı.
Genç bayanın cenazesi, Antalya İsimli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi ve savcılık incelemesinin akabinde yakınları tarafından gözyaşları içerisinde teslim alınarak Kurşunlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kadının hayatına son verdiğini öne süren kuşkulu İsmail K, tabirine başvurulmak üzere gözaltına alındı. Süreçlerin akabinde adliyeye sevk edilen İsmail K, savcılık sözünün akabinde çıkarıldığı mahkemece “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.
“İNTİHAR ETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM, SEVİNÇ DOLU BİR İNSANDI”
Helin’in hayat dolu bir insan olduğunu ve intihar etmediğini düşündüğünü söyleyen ağabeyi Emrah Nama, “23 sene boyunca ben Helin’in yüzünü astığını görmedim. Her ne olduysa evlendiği 3 aylık mühlet zarfı içerisinde çocuk intihar edebilecek bir düzeye geliyor. Tabi buna intihar diyebileceksek. Ben intihar ettiğini düşünmüyorum, benim kardeşim gitti evliliği için kendisine kredi çekti. Düğününü kendisi yaptı, eşyalarını kendisi aldı. En sonunda olaydan 3 gün evvel kendisine otomobil aldı. Onu da eşinin üzerine yaptı.” dedi.
“AİLESİ EŞİNE SİLAH İKRAM ETTİ” İDDİASI
Helin’in eşinin evlenmeden evvel ailesi ile ortasının bozuk olduğunu ve kısa mühlet evvel babasının İsmail K.’ya silah armağan ettiğini belirten ağabey Emrah Nama, “Aracı kendi üzerine almak istediği vakit eşi benim kardeşimi öldürdü. Ailesi her vakit için onu reddetti. Ne vakit evlendi ondan sonra ailesi ile can ciğer oldu. Biz kardeşimizin intihar ettiğini düşünmüyoruz. Kardeşim için isimli mercilere sesleniyorum, adalet istiyorum” sözlerini kulandı.
ABLASINA BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞ
Helin’in olaydan birkaç gün evvel eşi ile birlikte Eskişehir’e geldiklerini ve kendisine boşanmak istediğini söylediğini beliren ablası İlkay Adıyaman ise, “Olaydan 3-4 gün evvel Eskişehir’e benim yanıma geldiler. Biz birlikte gittik, arabayı aldık. O mühlet zarfında Helin bana boşanmak istediğini, lakin boşanırsa kendisini öldüreceğini söyledi. Benim kardeşim intihar edecek bir insan değildi” dedi. Helin’in bir öteki ablası Hareket Dereli ise kardeşinin intihar edecek bir yapıda olmadığını söyleyerek “Helin sevinç dolu bir insandı, Helin öldürüldü, Helin’in gençliği, hayatı bizim kursağımızda kaldı.” açıklamasında bulundu.
NTV
The post Üç ay evvel evlenen Helin’in kuşkulu vefatı. Ablasına boşanmak istediğini söylemiş first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...