reklam
reklam
reklam
reklam

Trump’tan skandal itiraf! Gemiyi batıran generalden şok kelamlar

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
trumptan-skandal-itiraf-gemiyi-batiran-generalden-sok-kelamlar-0-GQ8Kwx54.jpg

Kentucky eyaletinde düzenlenen mitingde konuşan Trump, kelam konusu operasyonda onlarca mürettebatın hayatını kaybettiğini belirterek, geminin batırılması kararını sorguladığını vurguladı.

Trump, “Onlara, ‘Neden onları öldürdük? Neden yakalayıp da donanmamızda kullanmadık?’ diye sordum.” dedi.

trumptan-skandal-itiraf-gemiyi-batiran-generalden-sok-kelamlar-1-SqbgtzEb.jpg

“GENERALLERİMDEN BİRİ DE ‘EFENDİM, BU DAHA EĞLENCELİ’ DİYE CEVAP VERDİ”

Generallerin ise bu şahısların ABD donanmasında vazife yapmaya uygun olmadığını söylediğini aktaran Trump, “‘Neden onları vurmak zorundayız?’ dedim. Generallerimden biri de ‘Efendim, bu daha eğlenceli.’ diye karşılık verdi.” tabirini kullandı.

trumptan-skandal-itiraf-gemiyi-batiran-generalden-sok-kelamlar-2-xh8D6wXy.jpg

İRAN’A İLİŞKİN GEMİ BATIRILMIŞTI

Sri Lanka Donanması, 4 Mart’ta Galle kenti açıklarında “imdat” daveti yapan İran Donanmasına ilişkin “IRIS Dena” gemisinin, Hint Okyanusu’nda battığını teyit etmişti.

İran ordusu, 136 mürettebatın bulunduğu gemide 104 askerin hayatını kaybettiğini, 32 işçinin yaralı olarak kurtulduğunu belirtmişti.

ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, Sri Lanka açıklarındaki İran gemisinin, denizaltıdan fırlatılan torpidoyla batırıldığını açıklamıştı.

Sri Lanka, İran’a ilişkin savaş gemisinin batırılmasının akabinde yakınlardaki sularda bulunan bu ülkeye ilişkin ikinci geminin denetimini ele geçirmişti.

KAYNAK: AA

Kaynak : Haber7

The post Trump’tan skandal itiraf! Gemiyi batıran generalden şok kelamlar first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri