reklam
reklam
reklam
reklam

Tedesco: Kim çıkarsa çıksın kıymetli değil

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
tedesco-kim-cikarsa-ciksin-kiymetli-degil-0-XxQtQdp5.jpg

National Arena’da oynanan karşılaşmanın akabinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan İtalyan çalıştırıcı, âlâ oynadıklarının altını çizerek kelamlarına başladı.

“SAHA İÇİNDE İSTEDİĞİMİZ TAZELİKTE OLAMADIK”

Takımın yavaş oynadığını ve çok top kaybettiğini lisana getiren Tedesco, “Aslında rakibimiz maça başlarken bizi geride bekledi. Oyunu denetim de ettik. Topa hakim olup konum ürettik fakat bu durumları değerlendiremedik. Bu stil maçlarda birinci 20-25 dakikada, 2’yi hatta 3’ü atarak oyunu bitirmeniz gerekiyor. Saha içinde istediğimiz tazelikte olamadık. Rakibi kontrataklara davet ettik. İkinci yarıda da bu durum devam etti. Attığımız paslar net ve keskin değildi. Günün sonunda maç 1-1 bitti. Bu saydıklarımdan sonra sonucu olağan buluyorum.” sözlerini kullandı.

tedesco-kim-cikarsa-ciksin-kiymetli-degil-1-2DkG38KG.jpg

“ZATEN 9. DA BİTİRSENİZ, 24. DE BİTİRSENİZ KUVVETLİ RAKİPLERLE KARŞILAŞIYORSUNUZ”

Grup kademesinin bittiğini ve bu sebeple de memnun olduğunu vurgulayan Tedesco, “İyi rakiplere karşı oynadık. Artık listeyi değiştirme imkanımız var ve bu gereksinimimiz olan bir şey. Kimi maçlarda 6 numaramız, birtakım maçlarda forvetimiz, birtakım maçlarda beklerimiz yoktu. Artık listeyi yenileme fırsatımız var.” açıklamasını yaptı.

Son 16 play-off çeşidindeki beklenen rakipleri Nottingham Forest ve Viktoria Plzen’le ilgili de konuşan Tedesco, şunları söyledi:

“Viktoria Plzen’e karşı zati oynadık. O maç kolay değildi fakat biz bilhassa tam takım olduğumuz vakit herkesi yenebilecek güçteyiz. Kimseden saklanmamıza gerek yok, özelikle de konutumuzda oynuyorsak herkesi yenebiliriz. Nottingham Forest, Premier Lig kadrosu ve Premier Lig gruplarına karşı oynamak zordur. Onlarla üst üste iki maç yaptığınız vakit fazla efor sarf etmeniz gerekir. Fakat kim çıkarsa çıksın değerli değil. Zati 9. da bitirseniz, 24. de bitirseniz kuvvetli rakiplerle karşılaşıyorsunuz.”

tedesco-kim-cikarsa-ciksin-kiymetli-degil-2-B6MSpjrc.jpg

“BU KADAR TOP KAYBI YAPINCA RAKİP DE BİR ŞEYLERİN KOKUSUNU ALIYOR”

Devre ortasında iki ekip oyuncularının ortasında gerginlik çıktığı teziyle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Domenico Tedesco, yaşananları tam göremediğini, o sırada soyunma odasında olduğunu belirtti.

Analizcilerle durumları izlediğini, daha sonra sesleri duyduğunu lisana getiren Tedesco, “Sesler duyduktan sonra grubu içeri soktum. Değerli olan herkesin sakin olmasıydı ve bir kahır olmadı. İkinci yarıda da alanda rastgele bir gerilim olmadı. Durumla ilgili çok fazla ayrıntı bilmiyorum.” diye konuştu.

FCSB’nin oyun manasında kendisini şaşırtmadığını, bilhassa yaptıkları top kayıplarının oyunda tesirli olduğunu vurgulayan Tedesco, “Kesici 6 numara Edson olduğunda farklıyız, olmadığında farklıyız. Skriniar oynadığında farklıyız, olmadığında farklıyız. Kesici 6 numara çok değerli. Edson birinci geldiğimde de sakattı. Kesici 6 olmayınca düşünce oluyor. İsmail farklı özelliklere sahip. İkisi de uygun oyuncular fakat grup bu kadar top kaybı yapınca o durumda oynayan oyuncu kasvet yaşıyor. Bu kadar top kaybı yapınca rakip de bir şeylerin kokusunu alıyor.” değerlendirmesini yaptı.

Tedesco, bir gazetecinin kadrosunda Rumen bir oyuncu görmek isteyip istemediğini sorması üzerine de “Tabii ki mümkün olabilir zira Romanya’da düzgün oyuncular var. Her teknik adam grubunda uygun oyuncular ister. Ben de Avrupa Şampiyonası’nda Belçika’yla Romanya’ya karşı oynamıştım. Draguş bu isimlere bir örnek, Türkiye’de oynuyor.” diyerek kelamlarını tamamladı.

KAYNAK: AA

Kaynak : Haber7

The post Tedesco: Kim çıkarsa çıksın kıymetli değil first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri