reklam
reklam
reklam
reklam

Tedesco eski öğrencisini istedi, Fenerbahçe’den Nkunku için resmi adım geldi! İtalyanlar Milan’a yapılan transfer teklifini duyurdu

hepsigundem

Yeni Üye
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
tedesco-eski-ogrencisini-istedi-fenerbahceden-nkunku-icin-resmi-adim-geldi-italyanlar-milana-yapilan-transfer-dby4cs7p.jpg

Süper Lig’de 2 Ocak Cuma günü başlayacak olan ara transfer döneminde Fenerbahçe kadrosuna bir golcü takviyesi planlıyor. Bu doğrultuda bir süredir Alexander Sörloth ve Atletico Madrid’le görüşmelerini sürdüren sarı-lacivertlilerde teknik direktör Domenico Tedesco ise RB Leipzig’den eski öğrencisi Christopher Nkunku’nun transferi için bastırıyor.

FENERBAHÇE RESMİ TEKLİF YAPTI

İtalyan spor gazetesi La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; Fenerbahçe, Christopher Nkunku için Milan’a resmi transfer teklifinde bulundu.

tedesco-eski-ogrencisini-istedi-fenerbahceden-nkunku-icin-resmi-adim-geldi-italyanlar-milana-yapilan-transfer-nv6F1g7L.jpg

TEKLİF 30 MİLYON EURONUN ÜSTÜNDE!

Haberde sarı-lacivertlilerin teklifine dair net meblağ belirtilmezken, yapılan teklifin Milan’ın bu yaz Nkunku için yaptığı 37 milyon euroluk yatırımı karşılayacak nitelikte olduğu belirtildi.

tedesco-eski-ogrencisini-istedi-fenerbahceden-nkunku-icin-resmi-adim-geldi-italyanlar-milana-yapilan-transfer-rfTTTsyA.jpg

DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

Kulübün finansal tablolarında son derece hassas davranan Kırmızı-siyahlı yönetimin, yaptıkları yatırımda kayıp riskine girmeyeceği belirtilerek Fenerbahçe’nin teklifinin değerlendirilmeye alındığı kaydedildi.

tedesco-eski-ogrencisini-istedi-fenerbahceden-nkunku-icin-resmi-adim-geldi-italyanlar-milana-yapilan-transfer-GUxRRFxA.jpg

TEDESCO’YLA PARLAMIŞTI

Kariyerinin en parlak dönemini, Domenico Tedesco’nun RB Leipzig’i çalıştırdığı dönemde geçiren Nkunku; İtalyan teknik adamın öğrencisi olarak çıktığı 38 maçta 41 gole doğrudan katkı (27 gol – 14 asist) sağlamıştı.

tedesco-eski-ogrencisini-istedi-fenerbahceden-nkunku-icin-resmi-adim-geldi-italyanlar-milana-yapilan-transfer-j5HA1PjI.jpg

PERFORMANSI

Milan formasıyla (8’i ilk 11’de olmak üzere) 15 maça çıkan Nkunku, sahada bulunduğu 793 dakikada 3 gol attı ve 2 asist üretti.

Hürriyet

The post Tedesco eski öğrencisini istedi, Fenerbahçe’den Nkunku için resmi adım geldi! İtalyanlar Milan’a yapılan transfer teklifini duyurdu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri