reklam
reklam
reklam
reklam

Tayland’da mahsur kalan His German gözyaşlarını tutamadı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Savaş tansiyonu nedeniyle Tayland’da mahsur kalan toplumsal medya fenomeni His German, yaşadığı mağduriyeti paylaştı. German, iptal edilen uçuşlar nedeniyle uzun müddettir ülkesine dönemediğini söyledi.

Gözyaşları içinde konuşan His German, “Tam 4 tane uçak biletim iptal oldu. Ben konutuma dönemiyorum” diyerek yaşadığı çaresizliği lisana getirdi.

BAYRAMI AİLESİNDEN UZAK GEÇİRDİ

Her bayram ailesiyle birlikte olduğunu belirten German, bu yıl birinci defa bayramı yalnız geçirmek zorunda kaldığını tabir etti. “Her bayram ailemle olurdum. Bu bayram ailemi göremedim” sözleri dikkat çekti.

1 HAFTALIK TATİL 1 AYA UZADI

Tayland’a kısa vadeli bir tatil için geldiğini belirten German, “1 haftalık tatil için geldim lakin 1 aydır burada mahsur kaldım” diyerek sürecin uzamasına reaksiyon gösterdi.

UÇUŞLARDA AKSAMA

Bölgede artan savaş tansiyonu nedeniyle uçuşlarda yaşanan iptaller ve aksaklıklar, çok sayıda kişinin seyahat planlarını olumsuz etkilerken, German da bu durumdan etkilenen isimlerden biri oldu.

Kaynak: Haberler.com

Kaynak : Haberler.com

The post Tayland’da mahsur kalan His German gözyaşlarını tutamadı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri