- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Başrollerini Helin Kandemir ve Aytaç Şaşmaz’ın paylaştığı “Sevdiğim Sensin” dizisinin ekran macerası, 12 Şubat akşamı başladı. Askerlik vazifesi sırasında yaşanan sarsıntı felaketinde köy halkını yağmacılara karşı koruyan İstanbullu Erkan ile köylü kızı Dicle’nin yaşadıklarını husus alan dizi, perşembe akşamına damga vurmaya devam ediyor.
PERŞEMBE AKŞAMININ EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU
İlk kısmıyla büyük ilgi gören “Sevdiğim Sensin” dizisi, ikinci kısmıyla doruğa yerleşti. Total kümesinde 7.60 izlenme oranı, 18.86 izlenme hissesi; ABC1’de 6.93 izlenme oranı, 16.54 izlenme hissesine ulaşarak perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
SON KISIMDA NELER OLDU?
Sevdiğim Sensin ikinci kısımda; Erkan ve Dicle’nin evlendiğinin ortaya çıkması Aldur ailesinde kriz yaratırken, ailesine rest çeken Erkan, Dicle’yi de alıp köşkü terk etti. Dicle’nin büyük kentin kaosu karşısındaki şaşkınlığı ve ömründe ilk kez denizi görmesiyle yaşadığı memnunluk, Erkan’ı derinden etkiledi.
Oğlunu geri döndürmek için Esat, tüm mal varlığına önlem koydurturken; İnci de diğer bir plan yaptı. Civan ve Ferman’ın İstanbul’a gelmesi tansiyonu daha da yükseltti. İnci’nin planıyla Erkan’ın kız kardeşlerinden boşanacağını duyan ağabeyleri, Dicle’yi kaçırmayı başardı. Erkan ise canı kıymetine Dicle’yi kurtardı.
SEVDİĞİM SENSİN ÜÇÜNCÜ KISIM TANITIMI YAYINDA
Sevdiğim Sensin’in üçüncü kısım fragmanı da yayınlandı. Tanıtımda; Dicle’nin Erkan’a “Ben sana gönlümü verdim” itirafı ve Dicle’nin Erkan’ı elinde yüzükle Burçin’le yakınlaşırken görmesi dikkat çekti.
Ay Üretim imzalı dizinin takımında; Şaşmaz ve Kandemir dışında Hüseyin Avni Danyal, Deniz Işın, Hasret Conker, Cihat Süvarioğlu, Umutcan Ütebay, Elçin Zehra İrem, Nihan Büyükağaç, Barış Baktaş, Emrah Aytemur, Deniz Karaoğlu, Yılmaz Kunt, Manolya Maya, Murat Seven ve Bensu Uğur üzere isimler de yer alıyor.
NTV
The post Star TV’nin yeni dizisi Sevdiğim Sensin ikinci kısmıyla dorukta first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...