reklam
reklam
reklam
reklam

Sörloth’un Fenerbahçe’den talep ettiği maaş dudak uçuklattı! Sadettin Saran geri adım atmıyor

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
sorlothun-fenerbahceden-talep-ettigi-maas-dudak-ucuklatti-sadettin-saran-geri-adim-atmiyor-0-OtmbWMTe.jpg

Ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’de yönetim gözünü forvete çevirdi.

Başkan Sadettin Saran, Alexander Sörloth’a sarı-lacivertli formayı giydirmeye kararlı. Devin Özek, yıldız futbolcunun menajeriyle temas kurdu, görüşmeler başladı. Ancak Sörloth’un maaş talebi dudak uçuklattı.

4 YIL İÇİN 48 MİLYON EURO İSTEDİ!

30 yaşındaki golcü oyuncu, Fenerbahçe’den senelik 12 milyon euro maaş ve 4 yıllık sözleşme istedi. Bu talep Fenerbahçe’ye yüksek geldi. Üstelik Atletico Madrid’e de bonservis ödenecek. İspanyol ekibinin de kapıyı yüksek bir fiyattan açması muhtemel.

sorlothun-fenerbahceden-talep-ettigi-maas-dudak-ucuklatti-sadettin-saran-geri-adim-atmiyor-1-ADdeN2Tm.jpg

SARAN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞA HAZIR!

Buna rağmen sarı-lacivertliler geri adım atmıyor. Yönetim, sıkı bir pazarlıkla Sörloth’un maaş beklentisini aşağıya çekmeye çalışacak. Sadettin Saran, bu transfer için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır.

sorlothun-fenerbahceden-talep-ettigi-maas-dudak-ucuklatti-sadettin-saran-geri-adim-atmiyor-2-MQrLvObn.jpg

PERFORMANSI

Bu sezon Atletico Madrid formasıyla 25 maçta forma giyen Sörloth, sahada bulunduğu 1209 dakikada 5 gol – 1 asist üretti.

SÜPER LİG’DE GOL KRALI OLMUŞTU

2019-2020 sezonunda kiralık olarak Trabzonspor forması giyen Sörloth, Süper Lig’de 34 maçta 24 gol atıp 9 asist üretmiş ve gol kralı olmuştu.

Hürriyet

The post Sörloth’un Fenerbahçe’den talep ettiği maaş dudak uçuklattı! Sadettin Saran geri adım atmıyor first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri