reklam
reklam
reklam
reklam

SÖMESTR TATİLİ (15 TATİL-YARI YIL) TARİHLERİ 2025-2026 | Okullar ne vakit kapanacak, karne tatiline kaç gün kaldı, yarıyıl tatili ne vakit? İşte MEB t

serhatozturk

Serhat ÖZTÜRK
Yönetici
1
Web sitesi
www.motorcularmekani.com
Yarıyıl tatili (sömestr) tarihleri 2025-2026 MEB çalışma takvimi ile aşikâr oldu. Kasım orta tatili devam ederken 15 tatil ne vakit, yarıyıl tatiline kaç gün kaldı soruları da milyonlarca veli ve öğrencinin gündemine geldi. Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesindeki yaklaşık 18 milyon öğrenci, 2025-2026 eğitim öğretim yılının birinci orta tatili sonrası, sömestr tatiline girecek. Bu periyotta kimi öğrenci derslerindeki eksikleri tamamlarken, kimi öğrenciler de bu orta devirde tatilin tadını çıkaracaklar. İkinci devir, 2 Şubat Pazartesi başlayacak ve 26 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek. Pekala, okullar ne vakit kapanacak? karne tatiline kaç gün kaldı, yarıyıl tatili ne vakit? İşte, sömestr (yarıyıl tatili) tarihleri ve mevzu hakkında detaylar.

The post SÖMESTR TATİLİ (15 TATİL-YARI YIL) TARİHLERİ 2025-2026 | Okullar ne vakit kapanacak, karne tatiline kaç gün kaldı, yarıyıl tatili ne vakit? İşte MEB takvimi ile karne tatili tarihleri! first appeared on MotorcularMekani.Com - Motorcuların Buluşma Noktası.

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri