reklam
reklam
reklam
reklam

Sokak köpekleri 30 nadir tavuk cinsini telef etti!

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
sokak-kopekleri-30-nadir-tavuk-cinsini-telef-etti-0-PTWOkz7W.jpg

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde kümese giren 6 sokak köpeği, 30 cins tavuğu öldürdü. Tavukların sahibi Mustafa Korkmaz (45), “Şu anda toplamaya çalışsam, onları 100 bin TL’ye toplayamam” dedi.

Olay, dün saat 08.00 sıralarında Türkler Mahallesi, Havvalar Caddesi’nde meydana geldi. Turizm sektöründe çalışan Mustafa Korkmaz’ın evinin önünde bulunan 2 kümesten birinin tellerinden içeri giren 6 sokak köpeği, 30 cins tavuğu öldürdü.

Hayvanların sahibi Mustafa Korkmaz, olay sonrası tavukların fotoğraflarını çekip, videoya aldığını belirterek, “Alanya Belediyesi’ne gönderdim, jandarmaya bildirdim. Bu olay nedeniyle baya zayiatım var. Ben uluslararası cins tavuklar topluyorum. Normal tavuklardan çok Whayondet (Japon) cinsi olsun, Denizli tavukları ve Blefelder (Alman) tavukları türlerini topladım. Şu an tam verimini alacağız. Bunların hepsi damızlıktı. Tam yumurta dönemine girerken sokak köpekleri tarafından kümese girilerek maalesef hepsi parçalandı, öldürüldü” diye konuştu.

‘ÇOK NADİR TAVUK CİNSLERİYDİ’

Korkmaz, “Şu anda toplamaya çalışsam onları 100 bin TL’ye toplayamam. Ben maddiyatı geçtim, onları bulmak çok önemli. Her tarafta bulamıyorsun. Çok nadir tavuk cinsleriydi. Zayiat da orada zaten” dedi.

sokak-kopekleri-30-nadir-tavuk-cinsini-telef-etti-1-eCS7IRzj.jpg

Kaynak : Memurlar

The post Sokak köpekleri 30 nadir tavuk cinsini telef etti! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri