reklam
reklam
reklam
reklam

Şampiyonluk yarışında önemli avantaj kazanan Fenerbahçe lider koltuğuna oturmak istiyor! İşte Misli’de günün en çok oynanan maçları…

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Fenerbahçe – Rizespor: Maç Sonucu 1

Misli’de Türkiye Süper Lig bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Fenerbahçe – Rizespor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %32’sinin tercihi Fenerbahçe.

Misli Yazarı Sinem Arslanoğlu’nun Tercihi: İlk Yarı 1.5 Üst

Rizespor son yıllarda Fenerbahçe karşısında oldukça zorlanıyor ve puan alamıyor. Fenerbahçe, geçen hafta Galatasaray’ın puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında ciddi bir avantaj elde etti. Hata yapmayacaklardır. Hızlı bir maç başlangıcı bekliyorum. Tercihim ilk yarı 1.5 gol üstü.

Antalyaspor – Konyaspor: Maç Sonucu 1

Misli’de Türkiye Süper Lig bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Antalyaspor – Konyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %10’u karşılaşmayı Antalyaspor’un kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Yetkin Etkin’in Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Antalyaspor, kendi yolunu çizmek için önemli bir fırsat yakaladı. Eyüp galibiyeti nefes aldırırken, Beşiktaş mücadelesinden puan çıkartamadılar. İç sahada iyi oyun bekliyorum. Konyaspor ise İlhan Palut yönetiminde müthiş bir seri yakaladı. Düştü denilen takımın adeta değiştiğini gözlemledik. Taraf galibiyeti yerine karşılıklı goller öneriyorum.

Sassuolo – Como: Maç Sonucu 2

Misli’de İtalya Serie A bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Sassuolo – Como mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %29’u karşılaşmayı Como’nun kazanacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Tercihi: Karşılıklı Gol Var

Como, Cesc Fàbregas yönetiminde topa sahip olmayı seven, hücum odaklı bir ekip; ligdeki çıkışı Udinese beraberliği ve Inter’e karşı alınan 4-3’lük mağlubiyete rağmen sürüyor. Jayden Addai bu maçta yok, Jacobo Ramón ve Jesús Rodríguez tekrar kadroda yer alacak; gol yükü Tasos Douvikas’ta olacak. Sassuolo ise evinde güçlü; Mapei’de iyi sonuçlar alıyor fakat hücumun organizatörü Domenico Berardi ile Josh Doig cezalı, Romagna, Pieragnolo ve Fali Cande sakat. Sol bekte sorunlar var. İki takımın oyun anlayışı ve eksikler göz önüne alındığında gollü bir maç bekliyorum.

Hürriyet

The post Şampiyonluk yarışında önemli avantaj kazanan Fenerbahçe lider koltuğuna oturmak istiyor! İşte Misli’de günün en çok oynanan maçları… first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri