reklam
reklam
reklam
reklam

Sadettin Saran’dan şampiyonluk vurgusu: ’13 final maçımız var!’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
sadettin-sarandan-sampiyonluk-vurgusu-13-final-macimiz-var-0-bfy5GdpX.jpg

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, 3-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçının ardından gündeme dair açıklamalar yaptı.

’13 FİNAL MAÇIMIZ VAR’

Süper Lig şampiyonluğu için her maçın kritik bir öneme sahip olduğunu dile getiren Sadettin Saran, “Tekmeye kafayla giren bir takım kuracağız dedik. Takımımız karakterli ve mücadeleci bir takım. Transferleri hep birlikte yaptık. Benim de hocamızın da arkadaşlarımızın da dahil olduğu bir transfer dönemi oldu. Tekmeye kafa atan bir takım kurduk. Ligde 13 maçımız kaldı, 13 final maçımız var.” ifadelerini kullandı.

‘BİZİM İŞİMİZ SAHADA’

Saha dışıyla ilgilenmediğini vurgulayan Başkan Saran, “Geldiğimden beri ne hakemlerle ilgili ne de bizim takımımızın dışındaki olaylarla ilgili konuşuyorum. Bizim işimiz sahada. Sahadaki mücadeleye odaklıyız.” sözlerini sarf etti.

“KANTE’Yİ İYİ BULDUM”

N’Golo Kante’nin Gençlerbirliği karşısında sergilediği performansa değinen Saran, “Kante’yi iyi buldum.” dedi.

Hürriyet

The post Sadettin Saran’dan şampiyonluk vurgusu: ’13 final maçımız var!’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri