reklam
reklam
reklam
reklam

Sadettin Saran’dan şampiyonluk sözleri, topluluğa davet yaptı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
sadettin-sarandan-sampiyonluk-sozleri-topluluga-davet-yapti-0-mGyN4wFb.jpg

Fenerbahçe Kulübü Lideri Sadettin Saran, birlikte hareket ederek şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Saran, Fenerbahçe forması giyen tüm atletlere dayanak verilmesi gerektiğini belirtti.

“BU KOLTUK BANA EMANET”

Saran, seçim döneminde verdikleri tüm sözleri yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bunu hürmetle karşılıyorum ancak Fenerbahçe başkanlığı şahsî sorunların kulübün önüne geçtiği bir makam değildir. Bu topluluğun huzurunu, birlik hissini ve dönem içindeki çabasını korumak hepimiz için öncelik olmalı. Bu koltuk benim değil, bu koltuk bana emanet. Buraya yakışır bir halde vazife yapmaya geldim. Topluluğun sağduyusuna ve karar sürecine olan inancımızla vazifemizi layıkıyla yapmaya devam ediyoruz. 21 Eylül akşamına dönelim. Seçimi kazanınca hepimiz memnunduk. İdaremle bir odaya girdik, kapıyı kapattım ve onlara şunu söyledim. ‘En keyifli günümüz bugün.’ dedim. ‘Bundan sonra bu türlü bir günümüz olmayacak.’ dedim ve olmadı da. Zira artık sorumluluk başlıyor. ‘Yarın sabah prestijiyle seçim sürecinde kelam verdiğimiz her husus için hazırlıklara başlayalım.’ dedim. Ben hiç yapılmamış uçuk projelerle gelmedim buraya. Kelam verdiğim başlıklarda nettim ve şunu söyledim. ‘Buradan gittiğimizde gerimizden en azından verdikleri tüm sözleri tuttular desinler.’ dedim. Biz o odadan bunları konuşarak çıktık.”

Göreve geldikten sonra yeni projelere başladıklarını lisana getiren Saran, “Çocuklarımızın Fenerbahçelilik şuuruyla büyümesi için projelere başladık. Gelir alanlarımızı güçlendirdik. Tüzüğümüzün kulübün gereksinimlerine yanıt verip vermediğini görmek ismine çalışmalara başladık. Üzerimizde taşıdığımız finansal yükten kurtulduk, Bankalar Birliği mutabakatından çıktık. Bu noktaya gelinmesinde emeği olan evvelki liderlerimiz Sayın Aziz Yıldırım, Ali Koç ile Murat Ülker’e teşekkür etmek istiyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Camiaya verdikleri kelamların peşinden gittiklerini aktaran Saran, kelamlarını şöyle tamamladı:

“Bizim sorumluluğumuz ve önceliğimiz aşikardır, o da şampiyonluk. Bizi bu maksada taşıyacak olan kadromuzdur. Teknik heyet ve oyunculara itimadımız tam. Eksik ve gereksinimleri görüyoruz, çalışmaları sürdürüyoruz. Alandaki oyuncu bu topluluğun oyuncusudur, bunu unutmamamız gerekiyor. Dünyanın hiçbir yerinde muvaffakiyet öyküleri düz bir çizgiyle yazılmıyor. Fenerbahçe gücü, alandaki sonuçlardan değil, güç vakitlerde gösterdiği duruştan gelir. Bugün burada yaptığımız şey tam olarak budur. Sakin kalacağız, birlikte duracağız, gerçek adımlar atacağız, inanacağız, birbirimize güveneceğiz ve sonunda Fenerbahçemizi olması gereken yere birlikte taşıyacak, daima birlikte şampiyon olacağız.”

NTV

The post Sadettin Saran’dan şampiyonluk sözleri, topluluğa davet yaptı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri