reklam
reklam
reklam
reklam

Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci mesajları! Sadettin Saran tabirinde ne dedi?

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
sadettin-saran-ela-rumeysa-cebeci-mesajlari-sadettin-saran-tabirinde-ne-dedi-0-AlKPEHWR.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü Lideri Sadettin Saran, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “uyuşturucu” soruşturması kapsamında kuşkulu sıfatıyla söze çağrıldı. Saran, isimli denetimle hür bırakılırken savcılıkta verdiği sözde bilhassa Ela Rümeysa Cebeci bildirileri gündeme geldi. Lider Saran, iletilerin sinemalardan esinlenen latifeler olduğunu belirterek, kendisinin uyuşturucu ile hiçbir ilgisi olmadığını savundu. Pekala, Sadettin Saran tabirinde ne dedi? Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci iletileri haberimizde!

SADETTİN SARAN ELA RÜMEYSA CEBECİ MESAJLARI!

Fenerbahçe Spor Kulübü Lideri Sadettin Saran, savcılık tabirinde Assos’taki konutunda bulunan hususların kahve, lavanta ve adaçayı yakılması sonucu oluşan kalıntılar olduğunu söyledi. Ayrıyeten, İstanbul’daki meskeninde cam kavanozda bulunan unsurların kızının ilaçlarının tozları olduğunu söz ederek, uyuşturucu husus kalıntısı olmadığını belirtti. Saran, soruşturma kapsamında yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

Saran’a, Ela Rümeysa Cebeci ile ortasında geçen bildiriler soruldu. Bu bildiriler ortasında bilhassa şu tabirler yer alıyordu:

“Bana gelirken ot getirmeyi unutma ancak sarılmamış, doğal halde”

“Öyle yok bende”

“E hani ekmiştin”

Saran, bu iletilere ait şunları söyledi:

“Yukarıdaki savunmam ile birebirdir. Bu iletiler dediğim üzere izlediğimiz sinemalardaki konuşmalarda metafor halinde yapılan esprilerdir. Esasen bu kadar aleni bir halde konuşmamız da bu işin espri olduğunu göstermektedir. Gerçek olsa bu kadar aleni konuşulmazdı. Benim bu hayatta tek bir bağımlılığım var, o da spordur. Yalnızca benim kanser olduğum periyotta, annem ile babamın son hastalık ve vefat süreçlerinde, Fenerbahçe başkanlık seçimlerinde ve iftiraya uğradığım süreçte pek çok kişi tarafından tarafıma organik sakinleştiriciler verilmişti. Ben de bunları hatırladığım kadarıyla kullandım. Bunların içerisinde uyuşturucu etken unsuru olduğunu düşünmüyorum.”

SADETTİN SARAN TABİRİNDE NE DEDİ?

Saran, mesajlaşmaların tarihleri hakkında da açıklama yaptı:

“Mesaj içerikleri doğrudur lakin tarihleri noktasında yanlışlık olabilir. Bu yazışmalar yaklaşık 17-18 ay evvelki yazışmalardır. İleti içerikleri daha evvel izlediğim sinemadan ötürü kendi ortamızda yaptığımız bir espridir. Benim uyuşturucu yetiştirme ile uzaktan yakından hiçbir alakam olamaz. İzlediğimiz sinemadan ötürü sinemanın konusu ile ilgili olduğu için kendi ortamızda yaptığımız bir espridir. Bu mesajlaşmalar da latife maksatlıdır.”

Saran ayrıyeten Cebeci’ye gönderdiği başka bildirilerle ilgili olarak da şunları söyledi:

“Ben Kenan Tekdağ’ın berbat kalpli ve tehlikeli bir insan olduğunu bildiğim için, Ela Rümeysa TV100 kanalından Show TV’ye geçerken kendisini uyardım. Kenan’ın makûs kalpli, tehlikeli ve karanlık ilgileri olduğunu söyledim. Ondan ötürü Kenan Tekdağ ile iletiler atmış olabilir. Tekrar ileti içeriğinde yer alan ‘Müthiş bir şeymiş o, bahçeden topla getir bana bir dahakine’ tabiri ise tekrar birebir halde izlediğimiz bir sinemadaki repliklerden kaynaklı, kendi ortamızda metafor formunda geliştirdiğimiz bir espridir.”

“BANA GELİRKEN OT GETİRMEYİ UNUTMA”

Soruşturma kapsamında Cebeci ile Saran ortasında geçen “Tamam pazar teyitleşiriz, sende var mı ondan? Pazar sabahtan teyitleşelim. Olma ihtimali yüzde 70. Asos’a gideceğim, birazdan geç dönmem herhalde, tamam? Konuşuruz, haydi bay bay” ve Cebeci’nin karşılığı “Ben Escobar mıyım, nereden bulayım, sen yetiştiriyordun ya liderim, yolla bir kaç kol takılalım, haberleşiriz” üzere bildiriler da soruldu. Saran bu mevzuda şunları aktardı:

“Mesaj içerikleri doğrudur lakin tarihleri noktasında yanlışlık olabilir. Bu yazışmalar yaklaşık 17-18 ay evvelki yazışmalardır. İleti içerikleri daha evvel izlediğim sinemadan ötürü kendi ortamızda yaptığımız bir espridir. Benim uyuşturucu yetiştirme ile uzaktan yakından hiçbir alakam olamaz.”

“BAHÇEDEN TOPLA GETİR BANA”

Saran, Cebeci’ye gönderdiği bir diğer bildirinin açıklamasını yaparken, bildirinin sinemalardan esinlenen bir metafor olduğunu belirtti:

“Yine ileti içeriğinde yer alan ‘Müthiş bir şeymiş o, bahçeden topla getir bana bir dahakine’ sözü tekrar tıpkı formda izlediğimiz bir sinemadaki repliklerden kaynaklı, kendi ortamızda metafor formunda geliştirdiğimiz bir espridir.”

“KAFAM HALA HOŞ, O NASIL BİR ŞEYDİ”

Saran, Cebeci ile içilen şaraba ait iletiler hakkında da konuştu:

“Çok içtik, formundaki mesajım Hırvatistan’dan bana gelen özel bir şaraptı. Ondan bahsediyorum. O akşam Ela ile içtiğimiz şaraptan bahsediyorum. Ben akşam puro içtim. Ela da Vozol sigara içti. O akşam şarabı da çok fazla içti. Bir şişeden ben yarım kadeh içtim. Geri kalanını da Ela içti. Ela’nın ‘Kafam hala hoş, o nasıl bir şeydi’ halindeki iletisi bu şarabın tamamını içmesinden kaynaklıdır. Benim katiyen bu türlü bir şeyle alakam olamaz. Hatta Ela Rümeysa’ya en son birkaç hafta evvel birinci gözaltına alınıp bırakıldıktan sonra bir geçmiş olsun bildirisi da attım. Kendisi de bana, ‘İnan ben bu türlü bir şey yapmadım’ biçiminde yanıt vermişti. Birlikte uyuşturucu husus içmiş olsaydık bana bu türlü bir karşılık vermezdi ya da ‘Bana inan’ demezdi. Ben de ona ‘Sana inanmak istiyorum’ biçiminde karşılık vermiştim.”

CAM KAVANOZDA BULUNANLAR KIZIMIN İLACININ TOZLARI

Saran, meskeninde bulunan hususlara ait ayrıntılı açıklamasını şöyle yaptı:

“İstanbul’daki konutumda konuk odası olarak kullanılan odada, cam kutu biçiminde kapağında GoStak yazılı kavanoz formundaki unsur uyuşturucu husus kalıntısı değildir. Cam kavanozun içerisinde kızımın çeşitli ilaçları vardı. Büyük ihtimalle camdaki kalıntılar bu ilaçların tozlarıdır. Zati inceleme sonucunda anlaşılacaktır.”

Assos’taki konutundaki hususlara dair ise Saran, meskende çalışan hizmetlinin açıklamasını aktardı:

“Assos’taki konutumda iddiası 20 gün evvel bayan basketbol ekibini ağırlamıştım. Bahçeye çok fazla sinek gelmişti. Bu sinekleri uzaklaştırmak için lavanta yahut türevi yaprakları meskende çalışan hizmetlinin yaktığını söylemişti. Daha sonra mangal yaptıktan sonra da arılar geldi. Arıları uzaklaştırmak için tekrar meskende çalışan hizmetli kahve yakmış. Ele geçen hususlar de kahve, lavanta ve adaçayı yakılması sonucu kalıntılardır. Unsurlar üzerinde yapılan birinci testte unsurların uyuşturucu husus olduğuna dair sonuç çıkması sorusuna ait savunmam ise; bu hususun birinci testi olumlu çıkmış olabilir. Lakin kriminal sonucunun beklenmesini talep ederiz.”

Saran, tabirinde tüm suçlamaları reddederek, parmak izi incelemesi ve kriminal sonuçların beklenmesini talep etti.

Dilara Yıldız
Haberler.com / Gündem

Kaynak : Haberler.com

The post Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci mesajları! Sadettin Saran tabirinde ne dedi? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri