- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Kolombiya’nın Paipa kentinde kalkıştan kısa müddet sonra düşen özel uçakta, ülkenin en ünlü müzikçilerinden 35 yaşındaki Yeison Jimenez’in de ortalarında olduğu 6 kişi hayatını kaybetti.
Boyaca idare bölgesine bağlı Paipa kentinden Medellin’e gitmek üzere havalanan küçük uçak, kalkıştan kısa mühlet sonra yere çakıldı.
Konser vermek üzere Medellin’e giden 35 yaşındaki sanatkarın vefatı, ülkede büyük keder yarattı.
“RÜYALARIMDA GÖRDÜM”
Yeison Jimenez’in, kazadan yaklaşık 20 gün evvel katıldığı bir televizyon programında, uçak kazalarıyla ilgili birkaç sefer hayal gördüğünü ve huzursuz olduğunu söylediği ortaya çıktı.
Programda düşlerden bahseden sanatçı, “Uçakta kaza yapacağımızı ve pilota gidip uçağı geri çevirmesini söylemem gerektiğini 3 kere hayalimde gördüm. Pilot bana ‘Patron, uygun ki bunu bana söyledin zira bir şeyler zıt gitmişti.’ dedi. Düşlerimden birinde, öldüğümüzü ve haberlerde yer aldığımızı gördüm.” demiş.
1991 yılında Manzanares kentinde doğan Yeison Jimenez, “Aventurero”, “Vete” ve “Mi venganza” üzere hit müzikleriyle son yılların en tanınan ve en çok dinlenen Kolombiyalı sanatkarları ortasında gösteriliyordu.
NTV
The post “Rüyamda gördüm” dedi, uçak kazasında öldü first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...