reklam
reklam
reklam
reklam

Rıdvan Dilmen’den Galatasaray bombası: Yüzde 70 bu iş biter

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
ridvan-dilmenden-galatasaray-bombasi-yuzde-70-bu-is-biter-0-2tqUsTHV.jpg

Trendyol Muhteşem Lig’in 16. haftasında Galatasaray, Antalyaspor deplasmanından 4 golle galip ayrılırken tecrübeli yorumcu Rıdvan Dilmen, müsabaka sonrası dikkat çeken değerlendirmeler yaptı.

Sane’nin çok düzgün oynadığını söyleyen Dilmen, Icardi’nin skor katkısına da dikkat çekerek, “Icardi, penaltısız Osimhen’den daha fazla gol attı. Burada, Icardi’nin demoralize olmuş olmasına karşın 70 metre koşup skoru yapmasını bedelli buluyorum. Doğal ki ıstırapları ve kaprisleri olacaktır lakin sonuçta Galatasaray, 3-1 bitecek olarak görülen maçı 4-1 bitirdi.” dedi.

DİLMEN: BEN YÜZDE 70 UZATACAKLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Arjantinli golcünün yüzde 70 ihtimalle Galatasaray ile yeni kontrat yapacağı tezinde bulunan Dilmen, “Icardi, İstanbul’dan ayrılmak istemez. Tahminen de devre ortasında 4-4-2’ye evrilir mi diyorum ancak bunu Icardi yaptıracak. Devre ortası oldu, ‘gel’ demediler orada sinema kopar. Icardi bence 1+1’i hak ediyor. O vakit çalışması, temposu artabilir. Icardi, toplumsal medya paylaşımıyla aslında bildirisi idareye veriyor. Ben önümüzdeki günlerde açıkçası bir gelişme olacağını düşünüyorum. Ben yüzde 70 uzatacaklar diye düşünüyorum. Benim görüşüm Icardi de bunu hak ediyor lakin sağlıklı oturursa.” tabirlerini kullandı.

TÜZEMEN: MAAŞININ DÜŞÜRÜLMESİNİ KABUL ETTİ, ICARDİ KALIYOR

Gazeteci Levent Tüzemen de katıldığı A Spor programında Mauro Icardi’nin geleceğine dair kıymetli açıklamalarda bulundu. Tüzemen, kontratı dönem sonu sona erecek olan Arjantinli yıldız ile görüşme yapan Galatasaray idaresinin mutabakata yakın olduğunu belirtti. Tüzemen, “Mauro Icardi, yıllık maaşının düşürülmesini kabul etti. Gelecek dönem Galatasaray’da kalıyor. Fakat gündem bu değil. Bu türlü bir beşere bu kadar zalimce davranmak çok yanlışsız bir şey değil.” dedi.

Kaynak : Haber7

The post Rıdvan Dilmen’den Galatasaray bombası: Yüzde 70 bu iş biter first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri