reklam
reklam
reklam
reklam

Resmi Gazete kararları 2 Şubat 2026 | Bugün Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Marmara Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
resmi-gazete-kararlari-2-subat-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-SqfCTeFv.jpg

Bugün Resmi Gazete kararları 2 Şubat 2026 yayınlandı. Vatandaşların yakından takip ettiği Resmi Gazete’de, Marmara Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanları yer aldı. Ayrıca Resmi Gazete’de Afyon Kocatepe Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Fenerbahçe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, İstanbul Beykent Üniversitesi Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik İstanbul Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yer aldı. İşte, 2 Şubat 2026 Resmi Gazete kararları.

resmi-gazete-kararlari-2-subat-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-WGxLqvjg.jpg

2 ŞUBAT 2026 RESMİ GAZETE KARARLARI

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

YÖNETMELİKLER

–– Afyon Kocatepe Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

–– Fenerbahçe Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– İstanbul Beykent Üniversitesi Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

–– İstanbul Beykent Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

resmi-gazete-kararlari-2-subat-2026-bugun-resmi-gazete-atamalari-ve-kararlari-neler-CdWFtVpQ.jpg

İLÂN BÖLÜMÜ

a – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

b – Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

Hürriyet

The post Resmi Gazete kararları 2 Şubat 2026 | Bugün Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Marmara Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri