- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Bugün Resmi Gazete kararları ve atamaları yayınlandı. Vatandaşların yakından takip ettiği Resmi Gazete’de, Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Bursa Teknik Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikler yer aldı. Anadolu Üniversitesi yönetmeliğinde, “GNO’su 3,50 ve üzeri olan öğrenci “Yüksek Onur Öğrencisi”, GNO’su 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenci “Onur Öğrencisi” olarak mezun olur. Ancak disiplin cezası kesinleşen öğrenci belirtilen GNO’yu sağlasa bile “Yüksek Onur Öğrencisi” veya “Onur Öğrencisi” olarak mezun olamaz” ifadeleri yer aldı. İşte, 15 Mart 2026 2026 Resmi Gazete kararları ve ayrıntılar.
15 MART 2026 RESMİ GAZETE KARARLARI
YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
YÖNETMELİKLER
–– Anadolu Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
–– Bursa Teknik Üniversitesi Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
TEBLİĞLER
–– 2026 Yılı Şubat Ayına Ait Dahilde İşleme İzin Belgelerinin (D1) Listesi
–– 2026 Yılı Şubat Ayına Ait Yurt İçi Satış ve Teslim Belgelerinin (D3) Listesi
–– 2026 Yılı Şubat Ayına Ait Hariçte İşleme İzin Belgelerinin (H1) Listesi
–– 2026 Yılı Şubat Ayına Ait Firma Talebine İstinaden İptal Edilen Dahilde İşleme İzin Belgeleri Listesi
İLÂN BÖLÜMÜ
a – Yargı İlânları
b – Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c – Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri
Hürriyet
The post Resmi Gazete kararları 15 Mart 2026 | Bugün Resmi Gazete atamaları ve kararları neler? Anadolu Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi lisans ve ön lisans sınav yönetmeliği değişti! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...