- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
“Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonu doğrultusunda babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ve başarılı öğrencilere burslu ve nitelikli eğitim imkânı sunan Darüşşafaka Cemiyeti, bağışlarla varlığını 163 yıldır sürdürüyor. Bugün de Türkiye’nin dört bir yanından sınavla belirlediği 1.000’i aşkın öğrenciye eğitim olanağı sağlıyor. Cemiyet, eğitime katkı sağlamak amacıyla ramazanda da fitre, zekât ve bayram bağışlarını bekliyor.
Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendirdiğine dikkat çeken Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç, hayırseverlerin katkılarıyla çocuklara hem güçlü bir eğitim altyapısı hem de güvenli bir yuva sunduklarını belirtti. Güleç, “Az çok demeden yapılan her bağış, öğrencilerimizin geleceği için büyük anlam taşıyor. Bu ramazanda da zekât, fitre ve bayram bağışlarıyla çocuklarımızın eğitim yolculuklarına destek olmak isteyen tüm hayırseverlerimizi katkıda bulunmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Hürriyet
The post Ramazan’da eğitime destek first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...