reklam
reklam
reklam
reklam

Perinçek FETÖ’cülerin affı için çalışma başlatmıştı: FETÖ takiyesi Perinçek’e sarıldı!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
perincek-fetoculerin-affi-icin-calisma-baslatmisti-feto-takiyesi-perinceke-sarildi-0-aHVrKJ7K.jpg

FETÖ’nün yeni takiyesi olan ve “hapiste bulunan günahsız kardeşlerimizin ve Türkiye’de ağır hayat kuralları altında yaşayan taraftarların durumunun uygunlaştırılması için somut adımların” atılması tarafında istemde bulunan Yeni Herkül; kısa müddet evvel yapılanmasını tamamladığını açıklamıştı. ABD New Jersey merkezli yeni takiye yapılanmasının “Türkiye Cumhuriyeti devletinin global riskler karşısında toplumun huzurunu sağlamak, barışı tesis etmek yolunda başlattığı süreci değerli bulduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz” açıklaması dikkat çekmişti.

PERİNÇEK AF KONUSUNU GÜNDEME GETİRDİ

FETÖ’nün yeni takiyesinin açıklamaları sürerken, Türkiye iç siyasetinde de dikkat çeken bir çıkış geldi. Vatan Partisi Genel Lideri Doğu Perinçek; yeni takiyenin açıklamalarıyla tıpkı süreç ve içerikte açıklamalarda bulundu. Perinçek; 3 Şubat’ta FETÖ’nün taraftarlarına seslenerek; “FETÖ ezilmiş, devlet, ordu ve toplum içerisinden temizlenmiştir. FETÖ’nün aleti olmuş vatandaşlarımız ortasında bir uyanış var. Türkiye Cumhuriyeti devletiyle ve Türk milletiyle bütünleşmek isteyen bir eğilim var. 600 bin insanı çöpe atmayalım” tabirlerini kullandı. Perinçek 10 Şubat’ta daveti yenileyerek; “‘Bu devlet benim devletim, Türk milleti benim milletim, ben Türkiye Cumhuriyeti devletine ihanet etmem, ben yeterli bir vatandaşım’ dediğinizde öbür tahlillerin de geleceğini göreceğiz” dedi.

DESTEK, FETÖ FİRARİSİ AYTAÇ’TAN GELDİ

Vatan Partisi’nin gazetesi Aydınlık’ta ise evvelki gün FETÖ firarisi Lider Aytaç’ın mektubu yayımlandı. FETÖ’cü Aytaç mektubunda; “Adına ‘Hizmet Hareketi’ dediğimiz yapı, tek tip insanlardan oluşan bir organizma değildir. Bugün hapishanelerde ve gaybubette (göz önünde olmama) olanların büyük bir çoğunluğu karar verici beşerler değildir. Hizmetteki mahrem yapıların birtakım meşum yöneticileri, Türkiye’deki kimi karanlık güçlerle senkronize hareket ediyorlar. Türkiye’de kimi çevreler ‘af’ sözünü kinle karşılıyor. Meğer af, bir zayıflık değil, devlet aklının büyüklüğüdür. Sn. Perinçek; Türkiye ile bütünleşme davetinize tereddütsüz bir halde ‘evet’ diyorum. Bu problem benim için bir görüş değil, bir duruştur” tabirlerini kullandı.

‘HAPİSTEKİ FETÖ’CÜLER İÇİN BİN SEFER PERİNÇEK’

FETÖ’cü Aytaç’a cevap tekrar FETÖ firarisi gazeteci Emre Uslu’dan geldi. FETÖ’cü Uslu toplumsal medya hesabından; FETÖ taraftarlarına Vatan Partisi başkanı Perinçek’in davetine ‘uymayın’ cevabı verdi. Bunun üzerine FETÖ’cü Aytaç da toplumsal medya hesabından; “Hapisteki ve gaybubetteki (göz önünde olmamak) günahsızların özgürlüğüne ve sevdiklerine kavuşmaları için Doğu Perinçek ve Emre Uslu mu diye sorarsanız karşılık çok açık ve net: Bin sefer Doğu Perinçek” sözlerini kullandı.

PERİNÇEK, DÜRÜST VE ŞEFFAF OLARAK GÖSTERİLDİ

FETÖ içinde bu tartışma sürerken Yeni Herkül hareketinin elebaşısı olarak bilinen ABD New Jersey’de yaşayan FETÖ’cü Mehmet Emin Şan ise toplumsal medya hesabından Perinçek ile FETÖ’nün önde gelen isimlerinden ve firari Cevdet Türkyolu’nun mal varlığı karşılaştırıldı. FETÖ’cü Şan’ın yaptığı karşılaştırmada; Perinçek’in mal varlığının yalnızca ressam Abidin Dino’nun Namık Kemal portresi ile ressam Fikret Otyam’ın bir tablosu olarak gösterildi. FETÖ’cü Türkyolu’nun ise mal varlığı “35 müstakil mülk, Türkiye’de bilinmeyen taşınmazlar ve Amerikan Borsası’nda çevrilen milyon dolarlar” olarak kaydedildi. Karşılaştırmanın sonunda ise “İnanç ve dava hareketleri için mal, mülk değil; dürüstlük ve şeffaflık esastır” sözleri kullanıldı.

Cumhuriyet

The post Perinçek FETÖ’cülerin affı için çalışma başlatmıştı: FETÖ takiyesi Perinçek’e sarıldı! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri