- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu yayınlanan takvim ile yanıt buldu. Yapılan sınavın ardından Özel Güvenlik 120. Temel Eğitim ve 96. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları tarihi belli oldu. Adaylara 100 soru yöneltilen sınavın puanlama ve değerlendirme işlemleri de 100 puan üzerinden yapılacak. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı takvim bilgisine göre özel güvenlik görevlisi sınav sonuçları bu hafta belli olacak. Özel güvenlik sınav sonuçları T.C. kimlik numarası ve güvenlik kodu bilgileri ile öğrenilecek. Peki Özel Güvenlik Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG 120. Temel Eğitim ve 96. Yenileme Eğitimi sınavı sonuçları nereden öğrenilir? İşte, ÖGG sınav sonucu sorgulama ekranı ve ayrıntılar.
ÖGG SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Özel Güvenlik 120. Temel Eğitim ve 96. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları 22 Mayıs 2026 tarihinde açıklanacak.
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?
Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları Emniyet Genel Müdürlüğü’nün resmi web sitesi www.egm.gov.tr/ozelguvenlik üzerinden erişime açılacak. Adaylar T.C. kimlik numaraları ve güvenlik kodu ile sonuçlarını görüntüleyebilecek.
SINAV DEĞERLENDİRMESİ
Sınavda adaylara 100 adet çoktan seçmeli soru sorulacaktır. Her bir soru bir puan olmak üzere değerlendirme 100 puan üzerinden olacaktır. Soru grupları aynı olan adayların arka arkaya ve yan yana oturmalarına müsaade edilmeyecektir.
Silah farkı sınavına giren adaylar için 25 adet çoktan seçmeli silah bilgisi sorusu sorulacaktır. Silah farkı eğitimi almış olan adaylar sadece silah bilgisi sorularını cevaplayacaktır. Değerlendirme her bir soru iki puan olmak üzere 50 puan üzerinden yapılacaktır.
Hürriyet
The post ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ÖGG) SINAV SONUÇLARI SORGULAMA – TIKLA ÖĞREN | ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? Tarih belli oldu! İşte EGM Özel Güvenlik 120. Temel Eğitim ve 96. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları takvimi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...