- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
LOOKMAN İÇİN SÜRPRİZ GELİŞME
Trendyol Harika Lig’in 19. haftasında Göztepe’yi konuk eden ve alandan 1-1’lik beraberlikle ayrılan Fenerbahçe’de hareketli günler yaşanıyor.
Zirvede Galatasaray ile puan farkının 3’e yükseldiği maçın ardından sarı-lacivertlilerin başkanı Sadettin Saran, yönetimini transfer için toplamıştı.
Santrfor transferinin gündeme gelmesinin akabinde daha evvel Fenerbahçe’nin gündemine gelen Ademola Lookman için sıcak bir gelişme yaşandı.
ATALANTA’NIN İNADI KIRILDI
İtalya’dan Vilayet Mattino’nun haberine nazaran Atalanta, Lookman’ın bonservisinde indirime gitti. Kulüp, daha evvel 45 milyon euro talep ettiği Nijeryalı yıldız için beklentisini 35 milyon euro’ya kadar düşürdü.
Bu durum sonrası Fenerbahçe’nin Lookman için tekrar teklif hazırlığında olduğu öne sürüldü.
FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİ
Fenerbahçe İdaresi’nin Ademola Lookman için Atalanta’ya zarurî satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacağı kaydedildi.
Fenerbahçe’nin bu formülle 35 milyon euro’luk ödeme yapmaya hazır olduğu aktarıldı.
NAPOLI DE DEVREDE
Öte yandan Vilayet Mattino’nun haberinde bir öbür Serie A takımı Napoli’nin de devrede olduğu, ekibin Şampiyonlar Ligi’nde birinci 24 ortasında yer alması durumunda Lookman için teklif yapacağı belirtildi.
OSIMHEN: “İKNA ETMEK İÇİN UĞRAŞIYORUM”
Galatasaray’ın yıldız golcüsü Victor Osimhen, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Atletico Madrid maçı sonrası Ademola Lookman’ı sarı-kırmızılılara getirmek için uğraştığını söylemişti.
Nijeryalı futbolcu, “Onyedika ve Lookman’ı ikna etmek için uğraşıyorum. Galatasaray’ı ve taraftarı anlattım. Dünyanın en büyük kulüplerinden birine gelip bizimle oynamalarını çok isterim.” sözlerini kullanmıştı.
Bu dönem Atalanta formasıyla 18 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 3 gol – 2 asistlik bir performans sergiledi.
NTV
The post Osimhen “İkna etmeye çalışıyorum” demişti, Fenerbahçe süratle harekete geçti first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...