reklam
reklam
reklam
reklam

Okullarda ikinci ara tatil sona erdi, ders zili bugün çalacak

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) takvimine göre ikinci dönem ara tatili 16-20 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Öğretmenler ise bu süreçte mesleki çalışma programlarını okula gitmeden çevrim içi olarak tamamladı.

ARA TATİLDE ÖĞRENCİLERE ÖZEL ETKİNLİK KİTAPLARI HAZIRLANDI

Bakanlıkça, öğrencilerin ara tatilde aileleriyle verimli vakit geçirmelerine ve öğrenmeye devam etmelerine katkı sağlamak amacıyla çocukların yaş gruplarına uygun olarak hikaye, şiir, bulmaca, boyama gibi pek çok çalışma ve düşünme becerilerini geliştiren etkinlikleri içeren kitaplar hazırlanmıştı.

Bu kapsamda okul öncesi öğrencileri için “Okul Öncesi Eğitim Ara Tatili Aile Çocuk Etkinlik Takvimi”, ilkokul öğrencileri için “Arada 1 Etkinlik Kitabı” ve ortaokul öğrencileri için “İlkbahar Etkinlik Kitabı” yayımlanmıştı.

Lise öğrencilerine yönelik ise ara tatilin ramazana denk gelmesi dolayısıyla özel içerik oluşturulmuş, öğrencilerin tatili hem verimli hem de kültürel değerlerle iç içe geçirmelerini sağlamak için ramazan temalı “Ara Tatil Rehberi” kullanıma sunulmuştu.

okullarda-ikinci-ara-tatil-sona-erdi-ders-zili-bugun-calacak-0-mCOuDcnC.jpg

YAZ TATİLİ 26 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

İkinci ara tatilin ardından bugün itibarıyla ülke genelinde merkez ve tüm ilçelerde eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek, 18 milyon öğrenci, 1,2 milyon öğretmenle dersbaşı yapacak.

2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi 26 Haziran’da tamamlanacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)

Kaynak : Ensonhaber

The post Okullarda ikinci ara tatil sona erdi, ders zili bugün çalacak first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri