- Web sitesi
- www.motorcularmekani.com
Okulöncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında eğitim-öğretim gören yaklaşık 19 milyon öğrenci ile 1 milyon 200 bin öğretmen ilk yarıyıl tatilinin sonlarına gelinirken okullar ne vakit açılıyor, Pazartesi okullar yarım gün mü 17 Kasım tatil mi? sorularına sürat kazandırdı. 1 haftalık orta tatil geçtiğimiz hafta sonu başlamıştı. Artık ise ders zili için geri sayım başladı. MEB tarafından öğretmenlerin mesleksel gelişimini desteklemek hedefiyle hazırlanan kasım seminerleri de orta tatilde çevrimiçi olarak yapıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin bu kararı, “10–14 Kasım 2025 tarihli mesleksel çalışma haftasını çevrimiçi olarak gerçekleştireceğiz” diyerek duyurmuştu. Tıpkı vakitte 2. orta tatil ve sömestr için de şimdiden planlar yapılmaya başlandı. Pekala, okullar ne vakit açılıyor 2025? Pazartesi okullar yarım gün mü 17 Kasım tatil mi? MEB sömestr tatili, 2. orta tatil, yaz tatili tarihleri
The post Okullar ne vakit açılıyor 2025? Pazartesi okullar yarım gün mü 17 Kasım tatil mi? MEB sömestr tatili, 2. orta tatil, yaz tatili tarihleri first appeared on MotorcularMekani.Com - Motorcuların Buluşma Noktası.
Okumaya devam et...
The post Okullar ne vakit açılıyor 2025? Pazartesi okullar yarım gün mü 17 Kasım tatil mi? MEB sömestr tatili, 2. orta tatil, yaz tatili tarihleri first appeared on MotorcularMekani.Com - Motorcuların Buluşma Noktası.
Okumaya devam et...