- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off tipi birinci maçında Galatasaray ile Juventus karşı karşıya geldi.
RAMS Park’ta oynanan karşılaşma, sarı-kırmızılıların 5-2’lik galibiyetiyle sonuçlandı.
Galatasaray Teknik Yöneticisi Okan Buruk, müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısının akabinde açıklamalarda bulundu.
İşte Buruk’un kelamları:
“ÖNEMLİ BİR GECE”
“Tabii ki inanılmaz memnunuz. Ayaklarımızın da yere basması gereken bir gece. Değerli bir galibiyet aldık. Değerli bir efor var. Yalnızca bizim değil, taraftarımızın da. Çok hoş bir gece yaşadık, yaşattık. Oyuncular, benim için de Galatasaray için de çok değerli bir gece. Bunu taçlandırmak için ikinci maçta da tıpkı halde oynamamız gerekiyor. İkinci maçı oynadıktan sonra sevinmemiz gerekiyor. Şu anda öz inanç ve memnunluk var. Çeşidi geçtikten sonra daha keyifli olacağız.”
“GALATASARAY’A OLUMLU YANSIYACAK”
“Ligde Konyaspor maçı var. Tıpkı istek ve konsantrasyonla oynamamız gerekiyor. Güçlü bir fikstür var fakat en hoş yerlerden biri takım genişliğimiz. Takım derinliğimiz bugün maçı kazanmamızda değerli bir dayanak verdi. Oyuncular ortasında da yarış var. Bu da Galatasaray’a olumlu yansıyacak.”
DEVRE ORTASI SÖZLERİ
“İlk yarıdan ötürü tebrik ettim. Daha dominant olan bizdik fakat çok şanssız iki tane gol yedik. Oyunu biz yönettik. Oyuncuların çok uğraş sarf etti. Geri kazanmaları güzel yaptık. Kazanacağımızı söyledim tıpkı oyuna devam ettiğimizde… Değerli olan, çok erken ikinci golü bulduk. O öz itimatla 3. gol, kırmızı kart. Oyunu çok dominant oynadık. Maçı da çok dilekli bitirdik. Skor bize kâfi psikolojisine girmedik. En çok istediğim bu benim de. Skor almak çok kıymetliydi. Biz bunun acısını daha evvel yaşadık. O yüzden bunun aksisini yaşamak benim için kıymetli bir memnunluk.”
“TÜRK FUTBOLU İÇİN DEĞERLİ”
“Bu cins kıymetli kadrolara karşı maçları çok âlâ oynadık. Geçen sezonki Tottenham maçı, öncesindeki Bayern Münih karşılaşmaları, bu sezonki Liverpool çabası ve 1 puan almasını bildiğimiz Atletico Madrid maçı var. Değerli gruplara karşı daha güzel oyunlar ortaya koyuyoruz. Konsantrasyon ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak etkiliyor. Play-off turundayız ve son 16 cinsine kalmak oyuncular için büyük bir motivasyon. Bir yandan da ülke puanı var. Ruhsal manada Türk futbolu için de bu cins galibiyetler bedelli oluyor.”
“TÜM GRUPLARIN FİNAL TALİHİ VAR”
“Geçen yılın şampiyonu PSG, son anda birinci 24’e kalarak kupayı kazandı. Yeniden play-off oynuyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde kimin nereye gideceğini bilemezsiniz. Favoriler vardır lakin maç oynanmadan kazanılmıyor. Şu andaki tüm kadroların finale kadar gitme talihi var. Performanslar periyot dönem değişebiliyor.”
NTV
The post Okan Buruk, devre ortasındaki kelamlarını şahsen açıkladı. Galatasaray, Juventus’u bu türlü dağıtmış first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...