- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Son periyodun yükselen yıldızlarından “Blok3” lakabıyla tanınan Hakan Aydın’ın müziklerinin kaldırılması toplumsal medyada gündem oldu. Mail hesabının çalındığını söyleyen ve bu duruma reaksiyon gösteren Hakan Aydın’a meslektaşı Murat Boz’dan dayanak geldi.
“GENÇLERİ EL ÜSTÜNDE TUTMAK LAZIM”
Katıldığı galada röportaj veren Boz, “Çocuklar emek sarf ediyor” dedi. Birtakım isimlerin müziklerine bot bastığı argümanlarına inanmadığını belirten ünlü müzikçi, “Seyircilerin reaksiyonunu görüyorum. Onları yermek değil, el üstünde tutmak lazım” dedi.
BOZ’U TAKİPTEN ÇIKTI
Geçtiğimiz haftalarda Blok3 ile dijital platformlarda manipülasyon yapıldığı argümanlarıyla kriz yaşayan Demet Akalın bu duruma kayıtsız kalamadı.
Murat Boz’un açıklamaları sonrası ünlü ismi takipten çıkan Akalın, akabinde manidar bir paylaşım da yaptı.
DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM
Demet Akalın’ın yayınladığı karedeki “Kimseyle aram uygun olsun üzere bir vizyonum yok. O işi yalakalar çok güzel yapar” sözleri toplumsal medyada gündem oldu.
DEMET AKALIN ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ
Demet Akalın, birkaç hafta evvel dijital platformlarda manipülasyon yapıldığını tez etmiş ve “Ebo yazın Okan’a (Kurt) telefon açtı, ‘Ablayı 1 numaradan indireceğiz’ dedi. Ve sonraki gün biz indik listeden. Tamam, Blok3 hoş müzikler yapıyor fakat orada öteki şeyler dönüyor” demişti.
Blok3 ise Demet Akalın’a “Büyüklerimiz bize iftira ediyor ancak biz karşılık vermeyelim. Yanıt vermek bana yakışmaz, zira annemden büyük, anneannemle yaşıt. Yakalayamaması olağan. Kendisi benim teyzem sayılır, hürmetle karşılıyorum” kelamlarıyla karşılık vermişti.
Hakan Aydın’ın açıklamasına çok sonlanan Akalın ise “Saygısız ve terbiyesiz… 30 seneyi göreceksin sen ha… Güldürme beni! Utan” diye reaksiyon göstermişti.
NTV
The post Murat Boz’un Blok3’e takviyesi sonrası Demet Akalın’dan manidar paylaşım first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...