reklam
reklam
reklam
reklam

Milat & Anıl Selvi yepyeni bir düet: ‘İstanbul’

hepsigundem

Yeni Üye
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
milat-anil-selvi-yepyeni-bir-duet-istanbul-0-eHjurrXk.jpg

Milat, bu kez tanıdık enerjisini farklı bir boyuta taşımak için Anıl Selvi ile bir araya gelerek “İstanbul” isimli düet şarkısını yayınlıyor. Aşkın neden olduğu yıkımı, İstanbul’un karmaşık ruhu ile metaforik bir dille birleştiriyor.

Dinleyici, şehrin karanlık, duygu yüklü sokaklarında gezinecek. “İstanbul”, tanıdığımız Milat ruhunu koruyor; ancak düet çalışması ve şarkının temasıyla bu kez yeni bir yön keşfediyor.

“İstanbul”, tüm dijital platformlarda yayında.

milat-anil-selvi-yepyeni-bir-duet-istanbul-1-QrVygin7.jpg

Robin’den “SEVECEKSEN SEV” Yayında!

Hip Hop/Rap – alternatif türde hazırlanan şarkı, kaçışın mümkün olmadığı bir aşkın içinde sıkışmış bir ruh hâlini ele alıyor. Parça, yalın ama etkili sözleriyle duygunun merkezinde duran bir anlatım sunuyor.

Alternatif melodilerin öne çıktığı şarkıda Robin, üretim tarzındaki netliği ve samimiyeti koruyor.

“SEVECEKSEN SEV” tüm dijital platformlarda!

milat-anil-selvi-yepyeni-bir-duet-istanbul-2-4YOFIDUe.jpg

Süleyman Çapar’ın yeni single’ı “iyi değilim.”

Süleyman Çapar, yeni single’ı “iyi değilim.”i yayımladı. Ekim ayında çıkan “1990”ın ardından gelen bu yeni çalışma, sanatçının indie–alternatif pop çizgisindeki üretimlerine bir yenisini ekliyor.

Sözü ve müziği Süleyman Çapar’a ait olan şarkı, melankolik bir atmosfer taşıyor. Akustik gitar, piyano, synth melodileri, canlı davul ve elektro gitarın birleşimi, parçaya zengin bir altyapı oluşturuyor.

Süleyman Çapar’dan “iyi değilim.”, tüm dijital platformlarda yayında.

milat-anil-selvi-yepyeni-bir-duet-istanbul-3-DkS75r74.jpg

Gülden Budak’tan yeni single “Kahvemin Şekeri”

Gülden Budak, yeni single’ı “Kahvemin Şekeri”ni yayımladı. Şarkı, ayrılık sonrası gündelik yaşamda hissedilen duygusal boşlukları pop akustik bir yapı üzerinden ele alıyor.

Sözü ve müziği Gülden Budak’a ait olan parçanın aranjesi Ozan Beydağı tarafından hazırlandı. Eserde; canlı orkestranın eşlik ettiği akustik pop dokusu, hikâyenin sade bir anlatımla ilerlemesini destekliyor.

Şarkı, alışkanlıkların eksilmesiyle oluşan duygusal yansımaları ev içi detaylar üzerinden görünür kılıyor.

“Kahvemin Şekeri”, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

milat-anil-selvi-yepyeni-bir-duet-istanbul-4-Vz7O6DOI.jpg

Aytekin Kemer’den “YARINSIZIM BEN”

Aytekin Kemer, yeni single’ı “YARINSIZIM BEN”i dinleyicilerle buluşturdu.

Sözleri Şenol Adanalı, bestesi Uğur Bayar imzası taşıyan eser, arabesk müziğin en güçlü duygularını modern bir yorumla yeniden gün yüzüne çıkarıyor.

Aytekin Kemer’in etkileyici vokali ve eserin duygu yoğunluğu, kırılganlık ile içten bir seslenişi merkezine alan hikâyeyi dinleyiciye güçlü bir şekilde aktarıyor. “YARINSIZIM BEN”, sanatçının son dönemindeki en samimi ve en çarpıcı performanslarından biri olarak repertuvarındaki yerini aldı.

Bu çalışma aynı zamanda, arabesk müziğin unutulmaz ismi Azer Bülbül’e duyulan derin bir saygının da yansıması niteliğinde. Azer Bülbül’ün büyük mirası, şarkının ruhunda ve Aytekin Kemer’in yorumunda yeniden hayat buluyor. Türk müziğine kazandırdığı değerli eserlerle büyük iz bırakan Ahmet Selçuk İlkan’ın katkıları için de özel bir teşekkür sunuluyor.

Aytekin Kemer, “YARINSIZIM BEN”i hem bir vefa hem de arabesk kültürünü daha geniş kitlelere ulaştırma hedefinin önemli bir adımı olarak konumlandırıyor.

“YARINSIZIM BEN” tüm dijital platformlarda yayında.

Hürriyet

The post Milat & Anıl Selvi yepyeni bir düet: ‘İstanbul’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri