- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
MasterChef ceketi kazanan 3. isim cumartesi akşamı netlik kazandı. TV 8 ekranlarında yayınlanan ve ilgi gören MasterChef Altın Kupa’nın 10 Ocak tarihli son bölümünde, yarışmacılar, finale bir adım daha yaklaşarak altın önlüğü giymek için kıran kırana mücadele verdi. Gecenin ilk etabında Avrupa mutfağı turunda, Dilara birinci oldu. Gecenin sonunda ise Dilara ve Kıvanç finale kaldı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in verdikleri puanlar final turunda kazananı belirledi ve bir isim MasterChef altın önlüğü kazandı. Peki, MasterChef kim kazandı 10 Ocak 2026? MasterChef 3. ceketi kim giydi, altın önlüğü kim kazandı? İşte, son bölümde yaşananlar.
MASTERCHEF İLK TURDA KİM KAZANDI?
Büyük finale adım adım yaklaşan MasterChef Altın Kupa’da ceketi alan isim Hasan ve Kıvanç olmuştu. 10 Ocak Cumartesi akşamı şef ceketini giyecek 3. ismi belirlemek için yarışmacılar karşı karşıya geldi.
İlk etapta şefler yarışmacılardan, Avrupa mutfağından 3 çeşit yemek yapmalarını istedi. Bu etapta süre 75 dakika oldu. Bu turun sonunda Dilara 21 puan alarak ilk etabın galibi oldu.
MASTERCHEF ALTIN ÖNLÜĞÜ KİM GİYDİ?
İkinci etapta ise şefler yarışmacılardan, Avrupa mutfağından yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Süre ise tam 45 dakika oldu. Bu turun sonunda finale Dilara ve Kıvanç kaldı.
Şeflerin verdikleri puanlar sonucu, Dilara 43 puan, Kıvanç 44 puan aldı.
Böylece MasterChef Altın Kupa’da altın önlüğü kazanan üçüncü isim Kıvanç oldu.
MASTERCHEF ALTIN KUPA ALTIN ÖNLÜĞÜ KAZANAN İSİMLER
Kupanın sahibini bulacağı MasterChef Altın Kupa’da altın önlüğü giyen yarışmacılar Hasan, Sergen ve Kıvanç oldu.
Hürriyet
The post MASTERCHEF ALTIN ÖNLÜĞÜ KAZANAN YARIŞMACI BELLİ OLDU! Dün akşam (10 Ocak) MasterChef 3. ceketi kim aldı, kim kazandı? İşte MasterChef Altın Kupa’da önlüğü kazanan yarışmacılar! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...