H
hepsigundem
Guest
Uyuşturucu soruşturması kapsamında, “Uyuşturucu unsur kullanımını kolaylaştırmak”, ve “fuhuş” kabahatinden tutuklanan Les Benjamin’s markasının yöneticisi Zohaer Majhadi’nin verdiği söz ortaya çıktı.
15 GÜNDE BİR UYUŞTURUCU PARTİSİ
Mahjadi, firari iş adamı Kasım Garipoğlu’nun boğazdaki yalısında 15 günde bir uyuşturucu partileri düzenlediğini söyledi.
Majhadi; Kasım Garipoğlu, Burak Ateş ve Şeyma Subaşı’nı tanıdığını belirterek, “Bu şahıslar uyuşturucu unsur kullanırlar. Dünyanın birçok ülkesinden iştirakçilerin olduğu partiler düzenlerler.” dedi.
“BEN SATMADIM, KULLANICIYIM”
Majhadi savunmasında, “Ben kimseye satmadım, onlar benim arkadaşımdı. 12 yıldır Türkiye’de yaşıyorum. Bu türlü işler için vaktim yok, sıkı çalışan birisiyim. Türk kültürünü gösteren birisiyim. Bayanlara karşı hürmet duyuyorum.” ifadeleriyle suçlamaları reddetti.
“İLİŞKİLERİMİ KORUMAK İÇİN PARTİLERDE GÖRÜNMEK ZORUNDAYDIM”
Suma Han’ın işletmecisi Cengiz Can Atasoy da “Ben sözümde kullanıcı olduğumu kabul ettim. Tahminen de uygun oldu kullanmam” derken, Miss Turkey hoşu Buse İskenderoğlu ise avukatı aracılığıyla yaptığı savunmasında, uyuşturucu partilerinin organize eden şahısların ünlü olduğunu ve toplulukta geçimini sağlayan bireylerin de ilgilerini korumak ve temasta bulunmak için bu partilerde görünmeleri gerektiğine dikkat çekti.
KAYNAK: SABAH GAZETESİ / DENİZ YUSUFOĞLU
Kaynak : Haber7
The post Majhadi her şeyi itiraf etti: 15 günde bir uyuşturucu partisi düzenlerdi first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...