reklam
reklam
reklam
reklam

Magnolya

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
magnolya-0-zbru3WKn.jpg

Magnolya Tanımı İçin Malzemeler

Muhallebi için;

• 1 litre süt
  • 3 yemek kaşığı tereyağ (tercihe nazaran margarinde ekleyebilirsiniz )
  • 2 su bardağı şeker
  • 1 paket şeker vanilin
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 kutu hazır krema
  • 1 paket burçak bisküvi sade

Üzeri için;

• Dilediğiniz kadar damla çikolata yahut hindistan cevizi

Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?

1. Öncelikle ocakta orta derecede yaktığımız ocağımızda bir tencereye sütü boşaltıyoruz üzerine şekeri ve unu ek edip çırpıcıyla karıştırıyoruz, kaynamaya ve kıvam almaya başladığında şeker vanilinide ekliyoruz.
  2. Muhallebi kıvamına gelince yağımızıda ekleyip güzelce karıştırıyoruz, ılımaya bıraktığımız muhallebimiz biraz soğuyunca üzerine kremayı ekleyip, çırpıcıyla güzelce çırpıyoruz hiçbir tortu bırakmıyoruz.
  3. Başka bir kaptan bisküvilerimizi blenderdan geçirip boşaltıyoruz üzerine birazcık tereyağı gezdirip güzelce karıştırıyoruz.
  4. Daha sonra kuplarımızın tabanına bisküvi ezerek yerleştiriyoruz onun üzerine muhallebiyi ekliyoruz, daha sonra eklediğimiz muhallebinin üzerine bir kat daha bisküvi yerleştirerek en üst katman tekrardan muhallebiyi döküyoruz.
  5. İsterseniz ortalara meyve de ekleyebilirsiniz ben bu sefer bu formda yaptım.
  6. En üstte de çikolata parçacıklarını ekledim tekrardan buzdolabına alıyoruz, 1 saat daha soğumasını bekledikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun 🥰🌸

Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

magnolya-1-x8WbSuxw.jpg

Nefisyemektarifleri

The post Magnolya first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri