- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Magnolya Tanımı İçin Malzemeler
Muhallebi için;
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı tereyağ (tercihe nazaran margarinde ekleyebilirsiniz )
- 2 su bardağı şeker
- 1 paket şeker vanilin
- 1,5 su bardağı un
- 1 kutu hazır krema
- 1 paket burçak bisküvi sade
Üzeri için;
- Dilediğiniz kadar damla çikolata yahut hindistan cevizi
Magnolya Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle ocakta orta derecede yaktığımız ocağımızda bir tencereye sütü boşaltıyoruz üzerine şekeri ve unu ek edip çırpıcıyla karıştırıyoruz, kaynamaya ve kıvam almaya başladığında şeker vanilinide ekliyoruz.
- Muhallebi kıvamına gelince yağımızıda ekleyip güzelce karıştırıyoruz, ılımaya bıraktığımız muhallebimiz biraz soğuyunca üzerine kremayı ekleyip, çırpıcıyla güzelce çırpıyoruz hiçbir tortu bırakmıyoruz.
- Başka bir kaptan bisküvilerimizi blenderdan geçirip boşaltıyoruz üzerine birazcık tereyağı gezdirip güzelce karıştırıyoruz.
- Daha sonra kuplarımızın tabanına bisküvi ezerek yerleştiriyoruz onun üzerine muhallebiyi ekliyoruz, daha sonra eklediğimiz muhallebinin üzerine bir kat daha bisküvi yerleştirerek en üst katman tekrardan muhallebiyi döküyoruz.
- İsterseniz ortalara meyve de ekleyebilirsiniz ben bu sefer bu formda yaptım.
- En üstte de çikolata parçacıklarını ekledim tekrardan buzdolabına alıyoruz, 1 saat daha soğumasını bekledikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun 🥰🌸
Magnolya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Nefisyemektarifleri
The post Magnolya first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...