reklam
reklam
reklam
reklam

KYK BURSU TOPLU ÖDEME (Ekim, Kasım, Aralık) TARİHİ 2025-2026 | KYK birinci burs fiyatı ne vakit yatacak, ayın kaçında verilecek, bu ay ödenecek mi?

serhatozturk

Serhat ÖZTÜRK
Yönetici
1
Web sitesi
www.motorcularmekani.com
2025-2026 eğitim öğretim yılı KYK burs sonuçlarının açıklanmasıyla gözler birinci ödeme tarihine çevrildi. Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yükseköğrenim gören öğrencileri maddi istikametten desteklemek maksadıyla verilen burs/kredilerden yararlanmak isteyen öğrenciler, taahhütname onayı sonrası burs ödemeleri için yapılacak açıklamayı beklemeye başladı. Öğrenciler 2025 2026 eğitim öğretim yılı için burs/kredi birinci ödemeleri Ziraat Bankası üzerinden çekilecek. Birinci kez burs/ kredi alacak öğrencilere, müracaat ettikleri öğretim yılı başı prestijiyle (ekim) olağan tahsil mühletince ödeme yapılacak. KYK bursu üç aylık (Ekim, Kasım ve Aralık) ayları olmak üzere ödenecek. Pekala, 2025-2026 KYK bursu ne vakit yatacak? KYK bursu birinci ödeme tarihi muhakkak oldu mu, ayın kaçında verilecek? İşte, KYK bursu toplu ödeme tarihi ve mevzu hakkında bilgiler.

The post KYK BURSU TOPLU ÖDEME (Ekim, Kasım, Aralık) TARİHİ 2025-2026 | KYK birinci burs fiyatı ne vakit yatacak, ayın kaçında verilecek, bu ay ödenecek mi? first appeared on MotorcularMekani.Com - Motorcuların Buluşma Noktası.

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri