reklam
reklam
reklam
reklam

Komşuların gürültü arbedesi. 14 aylık bebek hastanelik oldu, kafatası çatladı

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
komsularin-gurultu-arbedesi-14-aylik-bebek-hastanelik-oldu-kafatasi-catladi-0-psgZ8f3l.jpg

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde bir sene evvel satın aldıkları konuta taşınan 4 çocuklu Baca ailesi ile tıpkı binada oturan bir aile ortasında çocuk gürültüsü nedeniyle tartışmalar yaşandı.

Son olarak 20 Şubat’ta Muhammed Baca (34), 14 aylık kızı İkra kucağında olduğu sırada Şener E.’nin sopa ile saldırısına uğradı. Akında babanın burnu kırılırken, küçük İkra’nın ise kafatası çatladı. Yaralanan baba ve minik kızı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olay sonrası gözaltına alınan Şener E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, daha evvel hakkında uzaklaştırma kararı verilen öbür kuşkulu S.E. ise hür kaldı.

“EVİMİZE GİTMEYE KORKUYORUZ”

Yaşadığı olayı anlatan Muhammed Baca, “En son cuma günü kızımla meskene döndüm. Sokakta karşılaştığımda ‘Ne bakıyorsun lan’ dedi. Oruçlu ağzımızla içeri girdim, jandarmayı aradım. Jandarma geldiğinde dışarı çıktım, araç kameramı söktüm jandarmaya teslim ettim. ‘İftarımı açıp geliyorum’ dedim. Kız kucağımdaydı. Kızımı kucağıma alıp da hengameye gidecek kadar bilinçsiz bir baba değilim. Jandarma işçilerinin yanında bana ve kızıma bunu yaptılar. Burnum kırık olduğu için akıyor hala. 4 çocuğumun olması, ses ve gürültüden rahatsızlarmış. Burası yazlık yeriymiş. Bizim burada yaşamaya hakkımız yok mu? Vanlılarmış, aşiret çocuklarıymış” dedi.

Uzaklaştırma kararına karşın bu olayın yaşandığını söyleyen Baca, “Şu an kızımın kafatası çatlak. Benim de burnum kırık. Bu halde konutumuza gitmeye korkuyoruz. Kızımla içeri girerken odunla vurdular. Odunun yarısı omuzuma, öteki yarısı kızımın başına geldi. Bu vuran şahıs tutuklandı lakin 9 aydır bizimle, çocuklarımla uğraşan, uzaklaştırma ve önlem kararı olan şahıs hala elini kolunu sallaya sallaya dışarıda geziyor. Ben bu 4 çocuğumu alıp nereye gideyim, kime sığınalım, kimden yardım isteyelim. Daha evvel de tutanaklarda mevcut, mermi çekirdeği bırakıp ‘Burayı terk et’ üzere notlar, tehditler de aldık. Şikayetçiyiz, gereğinin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

NTV

The post Komşuların gürültü arbedesi. 14 aylık bebek hastanelik oldu, kafatası çatladı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri