- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Yeni formatıyla birinci defa oynanan NBA All-Star’da USA Stars ekibi şampiyon oldu. Gecenin MVP’si ise Anthony Edwards oldu.
Milli basketbolcumuz Alperen Şengün ise NBA All-Star formasını üst üste iki kere giyen birinci Türk basketbolcu oldu.
MESAJLAR ORTAYA ÇIKTI
Sosyal medyada ABD’li yıldız basketbolcu Kevin Durant’a ilişkin olduğu sav edilen bir fake hesabın iletileri ortaya çıktı.
Kevin Durant’ın Alperen Şengün için yazdığı iletide, “Franchise Oyuncusu şut atamıyor, savunma yapamıyor. Benim top kayıplarımdan çoooook daha büyük sorun. Pohpolanan bir oyuncu. Bu … katlanamıyorum, öleceğim.” dediği görüldü.
Kevin Durant’ın attığı öbür iletiler:
“Jabari’ye ne s**** şutlarını atarken, ne de savunma yaparken güvenebilirim. Hakikaten aptalın teki!”
“Steve Kerr, Michael Jordan’dan yediği yumruktan beri siyahlarla sorun yaşıyor.”
“Yemin ederim Ben Simmons’ı bile özledim. Bu herif en azından bana pas atabiliyordu!”
İSRAİL’E “DRONE” BAĞIŞI
İsrail’e askeri dayanak veren şirkete yatırım haberi üzerine Kevin Durant’ın olduğu sav edilen birebir fake hesabın “Drone’a muhtaçlıkları varsa, arkalarındayız!” karşılığını verdiği görülüyor.
İSRAİL’E TAKVİYE İÇİN YATIRIM YAPMIŞ
Kevin Durant’in Filistin’de sivillerin bombalanması için binaları tarayıp yapay zeka ile 3D modellemelerini yapan Skydio isimli bir teknoloji şirketine yatırım yaptığı ortaya çıkmıştı.
Ortaya çıkan bildirilerden sonra Kevin Durant’a toplumsal medyadan adeta reaksiyon yağdı.
Oyuncunun, Houston Rockets idaresi tarafından takım dışı bırakıldığı bildirildi.
Kaynak : Haber7
The post Kevin Durant’ın Alperen Şengün hakkında küfürlü iletileri ortaya çıktı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...