reklam
reklam
reklam
reklam

Kenan Doğulu’dan yıllar sonra Eurovision itirafı. “Birinci olamadığım için kendime kızdım”

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-0-r51TshWF.jpg

kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-1-3aghqmyN.jpg

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu, müzisyen Arem Özgüç ve Arman Aydın’ın yılbaşı programına konuk oldu. Mesleğine dair konuşan ünlü isim, “Başarısızlık hissini merak ettin mi?” sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-2-tUQZSGlX.jpg

2007 yılında “Shake It Up Şekerim” isimli müzikle Eurovision Müzik Yarışı’na katılan ve dördüncü olan Kenan Doğulu, bunun kendisinde başarısızlık duygusu yarattığını yıllar sonra açıkladı.

kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-3-mvM9sAE7.jpg

“SABAHA KADAR AĞLADIM”

“Eurovision’da dördüncü olmak travmatik bir şey oldu benim için. Ben bütün gece ağladım sabaha kadar. Kimse bilmez” dedi.

51 yaşındaki Doğulu, kelamlarına “Bizi kuliste puanlama vakti vakit çekmeye geliyor kameraman ben yokum yani. Daima tuvalette ağladım. Sonra sabaha kadar odada ağladım” diye devam etti.

kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-4-Qge3zyMi.jpg

O sene yarışa 68 ülkenin katıldığını belirten Doğulu, “Aslında o kadar ülke içinde dördüncü olmanın muvaffakiyet olduğunu söyleseler de bir başarısızlık zira o bir yarış ve birinci olmadıysan kaybettin demektir” dedi.

kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-5-u6OTSQbV.jpg

“KENDİ İDEOLOJİME TERS BİR İŞTİRAK YAPTIM”

“Başından beri sanatın yarıştırılamayacağını düşünerek müsabakaya katıldığım için bende büyük bir travma yarattı” diyen ünlü müzikçi, “Çünkü kendi felseme alışılmamış bir iştirak yaptım orada. Celine Dion’un, Sertab Erener’in başarısı ve mesleklerindeki gelişimler beni etkilemişti. O yüzden de bu teklifi kabul etmiştim” sözlerini kullandı.

kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-6-VxaZfBPs.jpg

“ŞARKI DAHA UYGUN OLSA BİRİNCİ OLABİLİRDİK”

Babası Yurdaer Doğulu’nun da Balkan yarışlarında birinciliğinin olması ve ona ‘milli gitarist’ demelerinden bahseden Doğulu, “Benim için de ulusal müzikçi olmak çok değerliydi. Tüm Türkler tek yürek olsak da olmadı. Müzik çok daha uygun olsa birinci olabilirdik tahminen lakin yapılan müziklerin içinden o seçildi” halinde konuştu.

kenan-doguludan-yillar-sonra-eurovision-itirafi-birinci-olamadigim-icin-kendime-kizdim-7-sNa8b766.jpg

“TOPARLAMAM SIKINTI OLDU”

Kenan Doğulu, kelamlarını “”Güzel geçmiş olabilir lakin benim toparlamam sıkıntı oldu. Zira o güne kadar sürdürdüğüm bir muvaffakiyet vardı. O gün orada birinci olamadığım için kendime çok kızdım” diye noktaladı.

NTV

The post Kenan Doğulu’dan yıllar sonra Eurovision itirafı. “Birinci olamadığım için kendime kızdım” first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri