reklam
reklam
reklam
reklam

Keçiören Belediyesi lider yardımcıları vazifelerinden istifa etti: ‘Bizler için aslolan makamlar değil; CHP’dir’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
kecioren-belediyesi-lider-yardimcilari-vazifelerinden-istifa-etti-bizler-icin-aslolan-makamlar-degil-chpdir-0-41hEOqx6.jpg

2024 Mahallî Seçimleri’nde CHP’den Ankara Keçiören Belediye Başkanı seçilen Mesut Özarslan, CHP’den istifa ettiğini açıkladıktan sonra Keçiören Belediye Başkanvekili Tolga Turgut ile Keçiören Belediye Lider Yardımcısı Buyruk Can Tunç vazifelerinden istifa ettiklerini duyurdu.

TOLGA TURGUT: BİZLER İÇİN ASLOLAN MAKAMLAR DEĞİL; CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR

Tolga Turgut, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Kıymetli Hemşehrilerim, kıymetli Keçiörenliler ve Baba Ocağım, ailem Cumhuriyet Halk Partililer; çocukluğumda kapısından girdiğim, farklı vazifeler aldığım, 20 yıldır onurla Gençlik Kolları Vilayet Başkanlığından ana kademesine kadar vazife yaptığım Cumhuriyet Halk Partisi benim ve ben üzere düşünenler için sadece bir siyasi parti değil; bir inanç, bir gayret ve bir hayat seyahatidir. Örgütümüzün bizlere verdiği vazifeyle gece- gündüz demeden, destekleyen kimseyi utandırmadan, bizleri bu misyonlara getirenlerin yüzünü bir gün olsun yere eğmeden misyonumuzu yapmanın onurunu yaşarken bugün geldiğimiz nokta da ortadadır.

Bizler bugün geldiğimiz noktada çabamızın gerekliliğini yerine getirecek, şahsi makamların yanında değil, başımız dik bir biçimde halkımızın, örgütümüzün, vicdanının yanında olacağız. Bu nedenle Keçiören Belediyesi Lider Yardımcılığı ve Lider Vekilliği görevimlerimden istifa ediyorum. Bizler için aslolan makamlar değil; Cumhuriyet Halk Partisidir.”

EMİR CAN TUNÇ: KEÇİÖREN’DE CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NE GÖNÜL VEREN VATANDAŞLARIMIZA SIRT ÇEVİRMEM MÜMKÜN DEĞİLDİR

Keçiören Belediye Lider Yardımcılığı vazifesinden istifa eden Buyruk Can Tunç ise toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve onun savunduğu kıymetlere olan inancımla çıktığım bu yolda, sizlerin dayanağıyla bugüne kadar geldim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün prensip ve inkılaplarını kendime rehber edindim ve bu makamda sizlerin iradesiyle hizmet ettim. Bugün geldiğimiz noktada, siyasi konjonktürde meydana gelen değişiklikler sonucunda benim için bu vazifesi sürdürmem mümkün değildir..

Siyaset benim için koltuk problemi değil, inandığım bedellerle ayakta durabilme sıkıntısıdır. Keçiören’de Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren, değişim isteyen ve Cumhuriyet bedellerini savunan siz değerli vatandaşlarımıza sırt çevirmem mümkün değildir. Misyonda kalmaya devam etmem, sizlere karşı bir vefasızlık olurdu.Bu sebeple, büsbütün kendi irademle, vicdanımın ve siyasi ahlakımın gereği olarak Belediye Lider Yardımcılığı vazifemden istifa ediyorum.

Bilmenizi isterim ki, bağlılığım makamlara değil Cumhuriyet’e; gücüm ise unvanlardan değil, halkın inancından gelir. Vazifemden ayrılmakla birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Atatürk’ün izinde ve halkın yanında durmaya devam edeceğim. Bana güvenen, dayanak veren tüm Keçiörenlilere minnettarım. Başım dik, alnım açık.”

Cumhuriyet

The post Keçiören Belediyesi lider yardımcıları vazifelerinden istifa etti: ‘Bizler için aslolan makamlar değil; CHP’dir’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri