reklam
reklam
reklam
reklam

Kargolar Cumartesi çalışıyor mu? Kargolar Cumartesi günü açık mı, dağıtım yapıyor mu? 2026 kargo çalışma saatleri

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
kargolar-cumartesi-calisiyor-mu-kargolar-cumartesi-gunu-acik-mi-dagitim-yapiyor-mu-2026-kargo-7PedB9ax.jpg

Kargolar hafta sonu çalışıyor mu sorusu, şehir içi ve şehirler arası kargo gönderimi yapmak isteyen vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılmaya devam ediyor. En çok tercih edilen firmalardan Yurtiçi kargo, MNG, Aras, PTT, Sürat kargo hafta sonu cumartesi ve pazar günü dağıtım yapıp yapmadığı gündemde yer alıyor. İşte, hafta sonu ve hafta içi kargoların güncel çalışma saatleri…

kargolar-cumartesi-calisiyor-mu-kargolar-cumartesi-gunu-acik-mi-dagitim-yapiyor-mu-2026-kargo-x6c5RPb1.jpg

KARGOLAR HAFTA SONU (CUMARTESİ-PAZAR) ÇALIŞIYOR MU?

Kargoların cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişi devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerde yapılmaktadır.

Pazar günü ise kargo dağıtımları ve alımları yapılmamaktadır. Ancak şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz. Harici olarak diğer kargo şubeleri hafta sonu hizmet vermezler.

kargolar-cumartesi-calisiyor-mu-kargolar-cumartesi-gunu-acik-mi-dagitim-yapiyor-mu-2026-kargo-z5WNG2OU.jpg

HAFTA İÇİ MNG, YURTİÇİ, ARAS, PTT, SÜRAT KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ 2026

Kargolar hafta içi her gün sabah 09.00’da açılıp, 18.00’de kapanıyor.

Kargoların, aynı gün dağıtılması için kargo şubelerine en geç saat 10:00’a kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Hürriyet

The post Kargolar Cumartesi çalışıyor mu? Kargolar Cumartesi günü açık mı, dağıtım yapıyor mu? 2026 kargo çalışma saatleri first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri