reklam
reklam
reklam
reklam

Kar tatili olan vilayetler: 14 Ocak’ta okullar tatil mi, İstanbul’da okullar tatil oldu mu?

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
kar-tatili-olan-vilayetler-14-ocakta-okullar-tatil-mi-istanbulda-okullar-tatil-oldu-mu-zej1racc.jpg

kar-tatili-olan-vilayetler-14-ocakta-okullar-tatil-mi-istanbulda-okullar-tatil-oldu-mu-t3SjvMPr.jpg

TUNCELİ

Tunceli’de tesirli olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime orta verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, kentte olumsuz hava şartlarının tesirli olduğu belirtildi.

Bu kapsamda oluşabilecek risklerin önüne geçilmesinin amaçlandığı aktarılan açıklamada, “14 Ocak Çarşamba günü, ilimiz genelinde resmi ve özel tüm örgün ve yaygın eğitim kurumlarında üniversite hariç eğitim-öğretime 1 gün mühletle orta verilmiştir.” tabiri kullanıldı.

kar-tatili-olan-vilayetler-14-ocakta-okullar-tatil-mi-istanbulda-okullar-tatil-oldu-mu-NW6ENpCH.jpg

ŞIRNAK

Şırnak merkez ile Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde olumsuz hava şartları nedeniyle köyler ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda eğitime yarın orta verildi.

Valiliğin NSosyal hesabından yapılan açıklamada, merkez ile Beytüşşebap ve Uludere ilçesinde ağır kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, resmi ve özel kreşler, anaokulları, ilkokullar, ortaokullar, liseler, mesleksel eğitim merkezi, yaygın eğitim kurumları, özel öğretim kursları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde 14 Ocak Çarşamba günü eğitime orta verildiği belirtildi.

NTV

The post Kar tatili olan vilayetler: 14 Ocak’ta okullar tatil mi, İstanbul’da okullar tatil oldu mu? first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri