reklam
reklam
reklam
reklam

Jose Mourinho: ‘Kutlama şeklim için Arbeloa’dan özür diledim!’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
jose-mourinho-kutlama-seklim-icin-arbeloadan-ozur-diledim-0-eQGYMQMW.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 8. ve son haftasında Benfica ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Benfica, 90+8’de kaleci Trubin’in golüyle 4-2 kazandı ve play-off turuna kaldı.

Bu tarihi galibiyetle Benfica, 9 puan ve -2 averajla lig aşamasını 24. bitirdi.

Kaleci Trubin’in son dakika golünün ardından Jose Mourinho, saha kenarında çıldırdı. Portekizli teknik adam, büyük bir sevinç yaşadı.

Mourinho’nun maç sonu açıklamaları şu şekilde:

Trubin’in kafayla gol attığını gördüğünde ne hissettiniz?

“Son dakikada maçlar ve eleme turları kazandım ve kaybettim, ama hiçbirinde kaleci en iyi forvetlerin attığı türden bir gol atmamıştı. Her şeyi yaşadığımı sanıyordum. Antonio ve Ivanovic’i oyundan aldığımda kapıyı kapatmak istiyordum. Ama sonra herhalde bir yerlerde bir gol oldu ve artık yetmedi. Trubin bile ne olduğunu tam olarak anlamadı. Her şeyimizi ortaya koymalıyız. Ya öldürürüz ya da ayakta ölürüz.

jose-mourinho-kutlama-seklim-icin-arbeloadan-ozur-diledim-1-Lgrm1gd5.jpg

Bu iri adam harika bir gol attı ve Benfica için muhteşem bir gece oldu. Real Madrid veya Inter’e karşı oynadığımız için ne kadar şanslı olduğumuzu biliyorum, ama oyuncular için çok mutluyum. Olağanüstü bir maç çıkardılar. Yarın onlara saygı gösterilmeyeceğini düşünmek istemiyorum. Eğer gösterilmezse, bu, işlerin tarif edilemez bir engeli aştığı anlamına gelir.”

Arbeloa’ya ne dediniz?

“Kutlama şeklim için özür diledim. O bir futbol adamı ve o anda her şeyi unuttuğumuzu biliyor.”

jose-mourinho-kutlama-seklim-icin-arbeloadan-ozur-diledim-2-IyHXWy4K.jpg

Maç sonunda tüm oyuncuların sahaya indiğini gördük…Bu galibiyet ne kazandırıyor?

“Takım aynı takım. Onlarla çalışmaya başladığımdan beri takım aynı, birlik içinde, çalışmak isteyen, olumsuz sonuçlardan acı çeken, pes etmeyen, sonuna kadar giden insanlar. Hatırlıyorum, beşinci haftada 0 puandaydık ve Napoli, Real ve Juventus ile oynamamız gerekiyordu ve onlar sonuna kadar gittiler. Benim istediğimi yaptılar: ya öldürürüz ya da ölürüz. Bugün kaybetseydik, ayakta ölürdük. Estádio da Luz Stadyumu’nda, Avrupa’nın devlerinden birine karşı önemli bir gece daha kazanma şansını elde ettik. Ekonomik olarak bir etkisi yok, ama prestij açısından var. Oyuncuların biraz saygı kazanmasını isterdim, sadece birazcık.”

Hürriyet

The post Jose Mourinho: ‘Kutlama şeklim için Arbeloa’dan özür diledim!’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri