H
hepsigundem
Guest
KIZINI VE KIZININ ARKADAŞLARINI KURTARMAYA GİTTİ
55 yaşındaki bir bankacı olan Paolo Campolo, yanan Le Constellation isimli bara yılbaşı kutlaması için giden kızı tarafından arandı. Arkadaşlarının yangında içerde kaldığını söyleyen kızına ve arkadaşlarına yardım için olay yerine koşan Campolo, yerin yan tarafında gördüğü kapıyı öteki bir şahısla bir arada zorla açtı.
Tedavi olduğu hastanede konuşan Paolo Campolo hatırladıklarını anlattı, “Etrafta yatan vücutlar vardı. Hala hayatta ancak yanmış, kiminin şuuru yerinde kiminin değil.” tabirlerini kullandı.
GÖRÜNTÜDEKİ CAMPOLO MU?
Sosyal medya yangınıyla ilgili yayınlanan bir görüntüde yerin yan kapısını açmaya çalışan bir kişinin Campolo olduğu öne sürüldü.
Campolo kapıyı açtığında dışarı çıkan gençlerin yanı sıra yanmış ancak hala hayatta olan vücutlar gördüğünü söyledi. Farklı lisanlardan bir çok gencin yardım için yalvardığını söz etti. Kendisi de yangın dumanından etkilenen Paolo Campolo da hastaneye kaldırıldı.
BARIN SAHİBİ ÇİFT KENDİNİ SAVUNDU
Yangının yaşandığı Le Constellation isimli barın sahipleri Jacques ve Jessica Moretti çifti olay sonrası konuştu. Yerlerinin son 10 yılda 3 sefer teftişten geçtiğini ve her şeyin kurallara uygun olduğunu belirten Jacques Moretti trajedinin akabinde yeterli hissetmediğini, olay hakkında çok üzgün olduğunu söyledi.
BAR SAHİBİ DE YANGINDA YARALANDI
Barın öteki sahibi Jessica Moretti’nin ise olay sırasında yerde olduğu, kolunun yandığı ve hastaneye kaldırıldığı söz edildi.
BÖLGEDEKİ YANIK MERKEZİNİN YÖNETİCİSİ “MÜDAHALE EDERKEN AĞLIYORUZ”
Bölgedeki yanık merkezinin yöneticisi doktor Franz Wilhelm Baruffaldi Preis da trajedi hakkında konuştu. Yangın sabahından bu yana hastaneden ayrılmadığı belirtilen doktor Preis 7 plastik cerrahla bir arada çalıştıklarını söyledi. “Onları her gördüğümde kendi çocuklarımdan birinin orada olabileceğini düşünüyorum” diyen Preis başka hekimlerin da ruhsal takviye gördüğünü, trajik yangının kurbanlarına müdahele ederken ağladıklarını söyledi.
NTV
The post İsviçre’deki yılbaşı faciası. Kızının telefonuyla giden bankacı baba kahraman oldu first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...