reklam
reklam
reklam
reklam

İstanbul’un göbeğinde dehşet… Çocuklarının gözü önünde öldürüldü!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
istanbulun-gobeginde-dehset-cocuklarinin-gozu-onunde-olduruldu-0-x7iVW8UZ.jpg

İslambey Mahallesi Sokullu Mehmet Caddesi’nde bulunan 4 katlı binanın 3’üncü katında saat 01.00 sıralarında fecî bir olay meydana geldi.

İddiaya nazaran; Kıyasettin Ş. ile evli olduğu Filiz Ş. (32) ortasında şimdi bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa müddette büyüyerek arbedeye dönüştü. Yaşları 12’den küçük olan 3 çocuğun da meskende bulunduğu sırada Kıyasettin Ş., Filiz Ş.’yi tekraren bıçakladı.

Çocuklarının gözleri önünde ağır yaralanan Filiz Ş. için komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sıhhat grubu sevk edildi. Sıhhat takımlarının yaptığı denetimde genç bayanın hayatını kaybettiği belirlendi. Kuşkulu Kıyasettin Ş.’nin olayın akabinde binadan çıkarak uzaklaştığı, kısa mühlet sonra polise teslim olduğu öğrenildi.

“ÇOCUK BALKONDAN YARDIM İSTEDİ”

Mahalle sakinleri, gece saatlerinde daireden evvel tartışma akabinde da bağrışma sesleri duyduklarını, daha sonra çocuklardan birinin balkona çıkarak yardım çığlığı attığını söyledi. Mahalle sakini Necati Aydın, “Karısını öldürmüş, polise teslim olmuş. Buraya taşınalı iki gün olmuş. Probleminin ne olduğunu bilmiyorum. Üç çocuğu gördüm, polisler alıp götürdü” dedi.

Mahalle sakini Mehmet Aydın ise, “Balkona çıkmıştım, çocukların bir feryadını duydum. Ondan sonra koştum geldim. Geldiğimde aşağıdaydı, itidalli bir formda buradan ayrıldı. Ben onun bu olayı yaptığını bilmiyordum yani. Konuta girdiğimde bayan kanlar içerisinde yerde yatıyordu. Daha sonra konut sahibini arayarak, ‘Ağabey ben bu türlü bir olay yaptım, polis merkezine teslim olmaya gidiyorum’ demiş” sözlerini kullandı.

ÇOCUKLAR MÜDAFAA ALTINA ALINDI

Polis grupları meskende bulunan üç çocuğu müdafaa altına alarak polis merkezine götürdü. Olay yeri inceleme takımları dairede detaylı çalışma yaptı. Nöbetçi savcının incelemesinin akabinde Filiz Ş.’nin cansız vücudu otopsi süreçleri için İsimli Tıp Kurumu‘na kaldırıldı. Gözaltına alınan Kıyasettin Ş.’nin emniyetteki süreçleri sürüyor.

ŞÜPHELİ KAMERADA

Öte yandan eşini öldüren Kıyasettin Ş.’nin olayın akabinde meskenden çıktığı ve sokakta uzaklaşmadan çabucak evvel itidalli bir formda yürüdüğü anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Cumhuriyet

The post İstanbul’un göbeğinde dehşet… Çocuklarının gözü önünde öldürüldü! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri