reklam
reklam
reklam
reklam

Hepsiburada CEO Değişikliğine Gidiyor

• Konbuyu başlatan hepsigundem
  • Başlangıç tarihi
H

hepsigundem

Guest
hepsiburada-ceo-degisikligine-gidiyor-0-1aFqfnST.jpg

Hepsiburada, şirket ve CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin ortasında planlı bir liderlik geçişi başlatma kararı alındığını duyurdu. Geçişin 1 Temmuz 2026 prestijiyle tamamlanması bekleniyor.

Son birkaç yıl boyunca Hepsiburada, finansal disiplini güçlendirmeye ve şirket temellerini sağlamlaştırmaya odaklandı. Şirket ve CEO, bu etabın muvaffakiyetle tamamlanmasının akabinde, liderlik geçişinin önümüzdeki periyotta başlatılması konusunda görüş birliğine vardı. Geçiş, sürekliliğin ve icra momentumunun korunacağı bir çerçevede, sorumlulukların tertipli ve dikkatli bir formda devredilmesi sonrasında gerçekleşecek.

Lomtadze: Hepsiburada’nın bir sonraki liderlik devri şirket içinden yetişen önderlerle inşa edilecek

Konuya ait değerlendirmelerde bulunan Hepsiburada Yönetim Kurulu Lideri Mikheil Lomtadze, “Nilhan ile yakın bir formda çalıştım ve Hepsiburada’ya katkıları için kendisine teşekkür etmek isterim. Vazife müddeti boyunca şirket finansal disiplinini güçlendirdi ve uzun vadeli stratejisini hayata geçirme kabiliyetini pekiştirdi. Bu geçişi, süreklilik ve operasyonların kesintisiz devamına odaklanarak birlikte planladık. Ayrıyeten şunu da ehemmiyetle belirtmek isterim; Hepsiburada’nın bir sonraki liderlik periyodunun şirket içinden yetişen önderlerle inşa edilmesine karar verdik” dedi.

hepsiburada-ceo-degisikligine-gidiyor-1-IQtV6AHJ.jpg

Nilhan Onal Gökçetekin ise açıklamasında şu tabirlere yer verdi: “Hepsiburada’da takım olarak inşa ettiklerimizden ve yarattığımız bedelle büyük gurur duyuyorum. Şirketimiz bugün güçlü bir iş modeliyle desteklenen sağlam bir finansal yapıya sahip. Evre teslimin sıkıntısız ve sorumlu bir formda tamamlanması ve Hepsiburada’nın uzun vadeli muvaffakiyetini desteklemek için şirket ve liderlik takımıyla yakın çalışmaya devam edeceğim. Geçiş sürecinin tamamlanmasının akabinde yeni bir profesyonel seyahate adım atacağım.”

Konuyla ilgili gelişmeler kamuoyu ve paydaşlarla paylaşılacak.

Shiftdelete

The post Hepsiburada CEO Değişikliğine Gidiyor first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri