reklam
reklam
reklam
reklam

Harry Potter dizisi geliyor. Tom Felton yeni Draco Malfoy’a seslendi

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
harry-potter-dizisi-geliyor-tom-felton-yeni-draco-malfoya-seslendi-0-IBRjxmIx.jpg

Harry Potter serisinin büyülü kainatı bu kere televizyona uyarlanıyor. J. K. Rowling’in romanlarından sinemaya uyarlanan Harry Potter serisi artık de HBO imzasıyla diziye dönüştü. Her bir dönemde bir kitabın ele alınacağı ve 10 yıl sürmesi beklenen Harry Potter dizisinin birinci fragmanı dün yayınlandı.

Aralık 2026’da yayınlanacak olan, başrollerini Dominic McLaughlin (Harry Potter), Alastair Stout (Ron Weasley) ve Arabella Stanton’ın (Hermione Granger) paylaştığı dizinin fragmanı genel çizgileriyle çok beğenildi.

harry-potter-dizisi-geliyor-tom-felton-yeni-draco-malfoya-seslendi-1-W5H6eVLL.jpg

HARRY POTTER DİZİSİNDEN BİRİNCİ FRAGMAN

Fragmanda, Harry’nin gözlüğü, yara izi, seçmen şapka, asa imalcisi Garrick Ollivander’ın yanı sıra Harry, Hermione ve Ron’un trende birinci müsabakası üzere pek çok ayrıntıya sadık kalınması dikkat çekerken; Harry Potter’ın bir Muggle okuluna gittiği sahne de gündem oldu.

Kadrosunda; John Lithgow, Nick Frost, Paapa Essiedu, Janet McTeer, Paul Whitehouse, Lox Pratt, Katherine Parkinson, Warwick Davis ve Luke Thallon üzere isimlerin yer aldığı dizi için bekleyiş sürerken, Harry Potter sinemalarında oynayan Tom Felton da son açıklamasıyla isminden kelam ettirdi.

harry-potter-dizisi-geliyor-tom-felton-yeni-draco-malfoya-seslendi-2-OTnMyIAh.jpg

“İHTİYACIN OLURSA BURADAYIM”

2001’den 2011’e kadar Harry Potter sinemalarında Draco Malfoy’a hayat veren Tom Felton, dizide bu rolü oynayan Lox Pratt ile ilgili konuştu. Bir podcast yayınına katılan 38 yaşındaki Felton, Pratt ile irtibata geçip geçmediğini sorulunca “Evet, haber gönderdim” dedi.

Bunun değerli olduğunu düşündüğünü söyleyen ünlü oyuncu, “Durum çok farklı; biz var olmayan şeylerin içine giriyorduk, artık ise ortada büyük bir sorumluluk var. O yüzden ona ve ailesine yalnızca telefon numaramı ve adresimi sundum” dedi.

Tom Felton, Pratt’e tavsiye vermekten kaçındığını zira bu sürecin onun kendi seyahati olduğunu düşündüğünü belirtti.

Yeni Draco’ya yani Lox Pratt’e mümkün olduğunca eğlenmesini, bol bol fotoğraf çekmesini söyleyen Felton, “Ama şayet cesaretlendirici bir kelama yahut soracak sorulara muhtaçlığın olursa ben buradayım” dediğini söz etti.

harry-potter-dizisi-geliyor-tom-felton-yeni-draco-malfoya-seslendi-3-1JdqVDay.jpg

YENİDEN DRACO’YU OYNUYOR

2001-2011 yılları ortasında Harry Potter sinemalarında Draco Malfoy’a hayat veren Tom Felton, şimdilerde de “Harry Potter and the Cursed Child” (Harry Potter ve Lanetli Çocuk) isimli Broadway oyununda rol alıyor.

Oyunda yeniden Draco Malfoy karakterini oynayan İngiliz aktör, “Harry Potter sinemalarında yer almak benim için en büyük onurdu” dedi. Felton, sahnede tekrar Draco’yu canlandırmaktan memnunluk duyduğunu söyledi.

harry-potter-dizisi-geliyor-tom-felton-yeni-draco-malfoya-seslendi-4-gStuCN7m.jpg

DANIEL RADCLIFFE’TEN YENİ HARRY POTTER’A MEKTUP

Öte yandan Harry Potter sinemalarının yıldız ismi Daniel Radcliffe de dizinin Harry’si Dominic McLaughlin’e mektup yazdığını açıklamıştı.

Radcliffe, 11 yaşındaki Dominic’e “Umarım hayatının en düzgün vakitlerini geçirirsin, hatta benimkinden bile daha âlâ bir tecrübe yaşarsın; benim vaktim şahaneydi ancak seninki daha da hoş olsun” diye seslendiğini tabir etmişti.

Harry Potter dizisinin çocuk yıldızlarına sarılmak istediğini belirten ünlü oyuncu, “Hayatlarında bir hayalet üzere üzerlerinde dolaşmak istemiyorum” demişti.

NTV

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri