reklam
reklam
reklam
reklam

Google Pixel 11 Güvenlikte Çığır Açıyor!

hepsigundem

Administrator
Yönetici
10
Web sitesi
www.hepsigundem.com
google-pixel-11-guvenlikte-cigir-aciyor-0-qSm3nTr3.jpg

Gündelik hayatımızın merkezinde yer alan akıllı telefonlarda bilgi güvenliği her zamankinden daha kritik bir hale geldi. Google, yeni jenerasyon aygıtlarında donanımsal güvenliği bir üst düzeye taşımak ve kullanıcı mahremiyetini garanti altına almak için devasa bir adım atıyor.

Google Pixel 11 Titan M3 çipi güvenliği artırıyor

Sızdırılan son bilgilere nazaran Tensor G6 işlemcisiyle birlikte gelecek olan ve Google Epic kod ismiyle anılan bu yeni donanım, siber ataklara karşı aşılmaz bir kalkan olacak. Longjing isimli özel bir bellenimle çalışan çip; şifrelerinizi, PIN kodlarınızı ve dijital ödeme süreçlerinizi ana işletim sisteminden büsbütün izole bir ortamda şifreleyerek donanımsal seviyede müdafaa altına alıyor.

google-pixel-11-guvenlikte-cigir-aciyor-1-6QZH8311.jpg

TSMC 2nm Teknolojisi ile Üstün Performans

Sadece güvenlik değil, donanım tarafında da büyük yenilikler yolda. Yeni kuşak işlemcinin TSMC’nin son teknoloji 2nm üretim süreciyle banttan inmesi bekleniyor. Bu gelişmiş mimari aygıtın çok daha az ısınmasını ve pil ömrünün önemli oranda artmasını sağlayacak. Ayrıyeten irtibat tarafında 5G suratlarını uçuracak yeni MediaTek M90 modeminin de aygıta güç vereceği sızdırılan ayrıntılar ortasında yer alıyor.

Ağustos 2026’da Neler Bekliyoruz?

Tasarım, RAM ve depolama seçeneklerinde radikal değişiklikler beklenmese de yeni yapay zeka takviyeli kamera yetenekleri donanım tutkunlarını heyecanlandırmaya yetiyor. Fiyat etiketinin de evvelki jenerasyonlarla misal kalması beklenen amiral gemisi serisinin Ağustos ayında resmi olarak tanıtılması planlanıyor.

Peki sizce aygıtın içinde büsbütün bağımsız çalışan özel bir güvenlik çipi olması akıllı telefon tercihinizde belirleyici bir rol oynar mı? Yorumlarınızı bekliyoruz!

Shiftdelete

The post Google Pixel 11 Güvenlikte Çığır Açıyor! first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri