- Web sitesi
- www.hepsigundem.com
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off tipinde İtalya temsilcisi Juventus’u 5-2 mağlup eden Galatasaray’ı tebrik etti.
Yılmaz, NSosyal hesabındaki paylaşımında, şu tabirlere yer verdi:
“UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off tipi birinci maçında, Juventus’u 5-2’lik farklı bir skorla yenerek, ikinci cins için büyük avantaj sağlayan Galatasaray futbol kadrosunu ve Galatasaray topluluğunu tebrik ediyorum. Deplasmanda oynanacak maç için temsilcimize şimdiden muvaffakiyetler diliyorum.”
“TARİHİ GALİBİYET”
Eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın “Tarihi galibiyet” başlıklı paylaşımında İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’nin kaygılı bir fotoğrafına yer verdi.
“BU MAÇ UNUTULMAZ”
Eski İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da “Bu aç unutulmaz” bağlığıyla bir paylaşım yaptı ve Galatasaray’ı tebrik etti.
“ÜST TİPE YÜKSELECEĞİMİZE YÜREKTEN İNANIYORUM”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Galatasaray’ı kutladı.
Özel, toplumsal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray’ı tebrik ederek, şu sözleri kullandı:
“Nefes nefese izlediğimiz maçta, İtalyan takımı Juventus’u 5-2 mağlup eden Galatasaray’ımızı kutluyorum. Haftaya İtalya’da oynanacak rövanş maçında Şampiyonlar Ligi’nde bir üst çeşide yükseleceğimize yürekten inanıyorum.”
NTV
The post Galatasaray’ın Juventus zaferine siyasilerden tebrik yağdı first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".
Okumaya devam et...