reklam
reklam
reklam
reklam

Fenerbahçeli yıldızlardan galibiyet yorumları: ‘Çok daha fazla kazanacağız’

hepsigundem

Administrator
Yönetici
9
Web sitesi
www.hepsigundem.com
fenerbahceli-yildizlardan-galibiyet-yorumlari-cok-daha-fazla-kazanacagiz-0-QAyws1Jz.jpg

Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek Süper Kupa’yı kazanan Fenerbahçe’de Matteo Guendouzi, İsmail Yüksek, Milan Skriniar ve Jayden Oosterwolde maç sonunda açıklamalarda bulundu.

GUENDOUZI: ÇOK DAHA FAZLA KAZANACAĞIZ

İlk maçında ilk kupam! Bundan daha iyi başlangıç olamazdı! Bu daha başlangıç! Çok daha fazla kupa kazanacağız! Takımımla gurur duyuyorum! Şu atmosfere bakın! Çok daha fazla kupa kazanmak istiyoruz ve bunu hak ediyoruz! Çok daha fazla kupa kazanacağız.Gelmeden önce Fenerbahçe’yi çok fazla izledim. Çok kaliteli oyuncular var. Beraber oynadık ve böyle oynarsanız, sonuç alırsınız. Devamını getirmek istiyoruz.

İSMAİL YÜKSEK: HAK EDEREK KAZANDIK

Mükemmel mücadele, hak ederek kazandık. Tüm takımın ayağına sağlık. İnşallah sezon sonunun fragmanı olur. Herkese teşekkür ederim. Yeni transferler kısa sürede mükemmel uyum sağladı. Teknik heyet, yönetime teşekkür ederim. Burada olmayanlar var, onlara da selam olsun.

MILAN SKRINIAR: HARİKA HİSLER TAŞIYORUM

Harika hisler taşıyorum, çok mutluyum. İçerde de kutladık bu kupayı ve kutlamaya devam edeceğiz. Bu kupa bizleri takip eden, gönül veren taraftarlar için. Üç kupa daha var, bu şekilde devam etmek istiyoruz.

Hürriyet

The post Fenerbahçeli yıldızlardan galibiyet yorumları: ‘Çok daha fazla kazanacağız’ first appeared on HepsiGündem.COM " Gündem,Güncel Haberler Burada ".

Okumaya devam et...

reklam
reklam
reklam
reklam
Geri